Am stat in camera de camin ce mi-a fost repartizata de la facultate si se poate vedea pe camere la cat am iesit sau intrat. Marturie ar putea depune colegii de camera in favoarea mea dar sunt plecati din localitate, sunt din alte judete
Un laptop de vreo 1600 lei si un monitor de vreo 50 euro, pentru laptop a dus acte dar pentru monitor nu are nimic. Eu am locuit mai bine zis cu ea in ultimele 3 luni... la recoltarea de probe i-am auzit spunand ca mai ai un cerc de suspecti, si singura dovada ce o au pana acum e doar impotriva mea, testul poligraf. Nu s-ar putea contesta rezultatul sau sa fac altul?
În caz de nevinovăţie, testul poligraf mi se pare cea mai mare prostie, căci dacă iese bine oricum nu reprezintă mare lucru dar dacă se întâmplă să dea eroare atunci se crează o problemă inexistentă anterior, astfel nimic de câştigat pentru cel nevinovat.
Practicile poliţieneşti, de a merge la \"intimidare\", poate nu-s tocmai morale dar nici ilegale, motiv pentru care un avocat de regulă e de preferat, în lipsa lui trebuie să vă menţineţi nervii tari şi eventual la întrebările repetative să spuneţi \"nu sunt papagal să repet aceleaşi răspunsuri\",\"am răspuns deja\".
Problemele ar putea escalda, să se efectueze percheziţii domicilare, în funcţie de valoarea bunurilor, însă, dacă nu se poate dovedi că bunurile sunt sau au fost la dvs., dacă nu se poate dovedi că aveţi bani ce nu-i puteţi explica, slabe şanse să păţiţi ceva.(căci VINOVĂŢIA trebuie dovedită, iar dovezile nu includ un amărât de test poligraf)
(această părere nu este una competentă)
(editat ulterior)- nu ştiu dacă se poate dispune refacerea testului poligraf, dar ce anume vă garantează că a doua oară v-ar ieşi \"bine\"? după mine, refuzaţi orice alt test poligraf, căci dacă şi a doua oară, din cauza stresului sau altor factori se întâmplă să iasă iar \"greşit\", nu faceţi altceva decât să le daţi apă la moară. Şi presupunând că ar ieşi bine, n-aţi rezolva mare lucru, ar fi, dacă vreţi un 1-1, mai faceţi unul apoi, \" a 3-a convine'? Astfel, NU, testului poligraf, contestaţi rezultatul şi atâta tot.( şi nici de contestat rezultatul nu sunt sigur dacă e posibil, din moment ce, oricum rezultatul e unul orientativ şi după cum s-a mai precizat nu constituie o probă în sine, astfel, baza unei contestări ar fi suspicioasă, eventual puteţi contesta echipamentul ori competenţa/pregătirea/îndemânarea funcţionarului ce a condus testul, dar mai bine, o lăsaţi aşa şi vă menţineţi nevinovăţia, neacceptând rezultatul testului)