avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de Proprietari ameninta cu darea in judecata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de Proprietari ameninta cu darea in judecata fara preaviz si cu listarea rauplatnicilor

Buna ziua. Asociatia de Proprietari din blocul unde locuiesc saptamana tecuta a pus la avizier un Anunt care citeaza cateva familii, printre care si eu, cu mentiunea ca in termen de 15 zile daca nu platim restantele, vom fi dati in judecata. Intrebarea mea este: aceasta asociatie are dreptul de a face amenintari fara un preaviz, fara o vorba sau un telefon initial? Si cum isi poate permite sa foloseasca numele meu in liste ca in vremea comunismului cand se faceau liste negre pt rau platnici, asteptand ca de rusine cumva eu acum sa merg spasit si sa platesc? Ca sa nu mai vorbesc ca sumele la marea majoritate nu depasesc 1000 lei.
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 15:07, 13 Iulie 2015
Si eu sunt ”comunista”si am pus la avizier restantierii.
Inainte de a cataloga este bine sa va informati,sa va platiti taxele sa nu va sustina financiar
cei care inteleg ca traiul in comun este civilizatie,respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare datorii catre radet gabita1988 gabita1988 Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc de 4 etaje, 2 scari , 30 apartamente, din Bucuresti, al carei asociatii de proprietari a acumulat ... (vezi toată discuția)
Fond rulment luciana17 luciana17 In blocul in care locuiesc se cere un fond de rulment de 300 de lei de apartament pentru cei bransati la radet si de 100 de lei pentru cei debransati de la ... (vezi toată discuția)
Restanta la cheltuielile de intretinere de la bloc iozefinap iozefinap Buna ziua Cer ajutor la o problema legata de o restanta pe doua luni la cheltuielile de intretinere. Presedintele blocului a dat in judecata o parte din ... (vezi toată discuția)