avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta pentru masina vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta pentru masina vanduta

daca am vandut masina si e radiata doar fiscal iar la 4 luni de la incheierea contractului noul proprietar a luat amenda pentru rovinieta trebuie sa o platesc eu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgeionica , utilizator 18:27, 10 Iulie 2015
Aveti perfecta dreptate.
Regula generala : daca vindeti masina asigurati-va ca a fost transcrisa pe noul proprietat caci amenzile primite de acesta vor ajunge intotdeauna la proprietarul de pe talon, adica la dvs.
deci pana la urma ce ma sfatuiti sa fac ? sa fac plangere contraventionala? sau nu ?
cred ca ar trebui sa faceti
va multumesc pentru sfaturile utile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este instanta competenta? tucalan tucalan In cazul savarsirii contraventiilor instanta competenta sa judece plangerile contraventionale formulate impotriva pv,ramane tot instanta in a carei ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera ºi comportament inadecvat lucrator de politie aslan02 aslan02 in data de 1.08.13 am traversat(ca pieton) intersectia gen vasile milea cu bd iuliu maniu, dinspre statia de metrou politehnica.In momentul in care mai aveam 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr andreistuparu andreistuparu Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)