avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de furt

sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
din cate stiu dna care ma acuza si politistul care mi-a luat declaratia ca si martor se cunosc.Stiam ca presiunile vor fi mari, la urma urmei ei doresc sa scoata un vinovat sau sa impace partile.Stiind ca sunt chemata ca si martor nu mi-a trecut prin cap sa iau un avocat cu mine.Testul poligraf il pot face oricand la orice ora, nu am nimic de ascuns.
acest răspuns util
Testul poligraf nu sunteti obligata sa il faceti, personal nu va recomand,sunt situatii in care din cauza emotiilor sa nu iasa bine, ideea este ca nu trebuie sa va demonstrati dvs nevinovatia, ei trebuie sa probeze acuzatiile care vi le aduc.
acest răspuns util
probe nu au.doar ca am intrat intr-un birou care nu este securizat(fara cartela, cheie etc) unde toata lumea intra si iese, in timpul programului meu de munca eu pot folosi oricare dintre calculatoare sau birouri deschise.Proba video ma arata intrand in acel birou si stand 6 min, nu arata ca as fi desfacut poseta sau portofelul dnei.
acest răspuns util
Nu aveti de unde sa stiti ce probe au sau daca au...
Fara avocat va vor hartui in continuare.Daca aveati avocat nu va chemau de atatea ori cred eu...

Daca persoana a verificat poseta inainte sa intrati dvs. acolo si apoi nu a mai intrat nimeni constantand ulterior ca au disparut banii este clar ca exista o pista clara catre dvs.
Scenarii se pot face multe dar e greu de stiut ce este in concret la dosar.

V-am spus ca este bine de studiat dosarul.
O problema ar fi insa aceea ca daca sunteti martor nu se poate studia dosarul.

Este indicat sa mergeti insotita de avocat la audiere chiar daca sunteti martor in acest moment.
Testul poligraf daca nu il acceptati si il fac toti ceilalti si ies nevinovati apar alte probleme...

Totul trebuie analizat in concret si nu pe posibile supozitii deoarece pot fi multe variante...

Incercati sa scoateti dovada ca ati vorbit la telefon...daca este adevarat...
acest răspuns util
Acea doamna de care vorbiti sa inteleg ca este si ea angajata. Toti angajatii dintr-o firma trebuie sa completeze un borderou la intrarea in unitate cu cati bani au asupra lor, dar asta in romanica nu se intampla.
Daca ati vorbit sau nu din acel birou se poate stabili cu eroare de 1m, dar doar cu cerere de la judecator catre operatorul de telefonie mobila ptr. a furniza datele de triangulare.
Cum spunea o pers. anterior, daca acel politist face presiuni asupra d-voastra si va acuza ,desi sunteti martora si nu acuzata, faceti plangere impotriva lui.
Celelalte 4 pers. au fost audiate?
Amprentele se pot lua de pe orice suprafata,dar sa se vrea,daca nu au fost luate atunci mai greu.
Pe langa toate acestea stiu ca este o lege care te obliga sa spui unde ai fost si ce ai facut in ultimele 5 zile dupa care nu mai esti obligat.

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)