avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015

Buna ziua,

As dori sa stiu daca potrivit noului ordin de ministru, toti cei care au o diploma de facultate (de la orice facultate acreditata, studii de lunga durata) si care lucreaza la o firma care se incadreza in prevederile respectivului ordin beneficiaza de scutirea de 16% din impozit.

Cu stima,
Mihai Ciobanu
Cel mai recent răspuns: Sinner21 , utilizator 15:14, 2 Septembrie 2015
Am sunat la ITM si mi-au spus ca trebuie sa vorbesc la ANAF in ceea ce priveste felul in care angajatorul face retinerile din salariul brut.
Cei de la ANAF au zis ca ei nu au ce sa faca.

Unde pot sa ma adresez daca angajatorul nu respecta prevederile legale ale acestui ordin si eu nu beneficiez de scutirea de impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit inginer tehnolog programator cnc mihaela1981 mihaela1981 Buna ziua, Sunt inginer tehnolog programator cnc intr-o multinationala.Cum as putea sa obtin scutirea de impozit pentru programatori?Ma pot incadra in ... (vezi toată discuția)
Inginer- scutire impozit laura_yln laura_yln Buna ziua! Ca proaspata absolventa de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, specializarea Retele si Software de Telecomunicatii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru programatori Stoiadenisa Stoiadenisa Buna ziua, Am urmatoarea speta: - o persoana aplica pentru un post de Inginer de sistem in informatica. La angajare aduce o adeverinta de la facultate ... (vezi toată discuția)