avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Accident auto

Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit in fata,am tras stanga si i-am lovit in partea fata motor aruncandu-ma in partea dreapta sant unde m-am rasturnat. Eu am scapat doar cu o fractura de coloana dar ceilalti pasageri, cel din dreapta a decedat si soferul a scapat (purta centura). Ei aveau semnul de cedeaza,iar eu o limita de 70. Probabil aveam mai mult decat 70 dar nu mai mult de 100,sunt curios ce se va intampla mai departe,ma refer daca o sa am si eu in proces parte de vina sau am sa fiu doar victima. Multumesc anticipat (eu aveam un opel insignia iar ei aveau un ford fiesta din 92-98).
Cel mai recent răspuns: ZachIonut , utilizator 09:21, 23 August 2015
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pareri,pentru informare sau ca s ajute viitori ghinionisti am sa postez cum decurge totul in timp,deocamdata am fost informat ca si soferul a decedat,la 6 sapt dupa sotia sa,imi pare nespus de rau,dar din pacate am facut cam tot ce am putut pentru a evita...
...sa inteleg ca Dvs. sunteti soferul auto care circula pe drumul cu prioritate ?
Da....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident mortal la manastirea ghighiu rrrrrr rrrrrr sotul meu a fost implicat in acest accident ,el circula pe un drum cu prioritate iar decedatii ieseau dintr- un drum fara prioritate,neasigurandu-se i- au ... (vezi toată discuția)
Expertiza accident auto Bisca Bisca Buna. In conditiile unui accident auto consumat pe un drum public dintre un autoturism si un pieton la raspunsul expertului reiese faptul ca soferul conducea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier autoturism lovit din spate de motocicleta razvantoader razvantoader Buna ziua, problema mea se prezinta sub urmatoarele aspecte. Inainte cu aprox 150 m de o trecere de pietoni ma aflam pe banda a doua de mers. Dupa ce m-am ... (vezi toată discuția)