avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz din partea agentilor

Buna ziua! Astazi am fost oprit in trafic de un logan al politiei rutiere . Agentul a venit la mine fara sa fie cu toata uniforma ( fara cascheta) spunând un nume pe care nu l-am inteles, si mi-a zis ca am avut 86 km /h in localitate si voi fi sanctionat cu 600 si ceva de lei. M-am legitimat apoi am cerut sa se legitimeze si sa-mi arate înregistrarea cu viteza mea, si celelalte, buletinul metrologic al aparatului plus atestatul dumnealui pt utilizare. Apoi a venit cel de-al doilea agent si m-a intrebat care sunt obiectiile mele fara sa se legitimeze. Le-am cerut legitimarea dansilor si mi-au zis : "esti cumva superiorul meu?" si nu a vrut sa-mi dea nimic sa semnez si ca sanctiunea o primesc prin posta. Ce e de facut? Mi se pare un abuz.
Cel mai recent răspuns: valyyc , utilizator 16:50, 9 August 2021
Intervenţie moderator


Domnilor cyan și catalin27smb, remarc faptul că trăiți cu impresia că aici este permisă luarea peste picior a celor care pun întrebări. La proximele mesaje de acelaşi fel o să vă aplic avertisment.


Gabriela Pintea
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
:sorry:
Ai încălcat legea, plătește. Nu are nicio legătură cascheta polițistului cu viteza prin localitate. În Finlanda și nu numai, dacă ,,românești,, ceva te-a luat de moațe și te-a și bagăt în mașină. În Serbia faci pușcărie pentru viteză etc, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare radare pe diverse masini OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI pot fi amplasate radare pe alte masini decat cele cunoscute traditionale ale politiei? (vezi toată discuția)
Amplasare radare alimog alimog Buna ziua, as dori sa contest un proces verbal pentru o amenda de viteza pentru ca au fost cateva lucruri cred eu neinregula: 1. agentul de politie m-a ... (vezi toată discuția)
Reținere permis radar neinscriptionat Bebe199 Bebe199 Azi dimineață in raza unei comune conduceam auto categ b, aflându-ma in spatele unui logan care circula cu o viteză regulamentara m-am înscris în ... (vezi toată discuția)