avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu preluarea bazei de date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu preluarea bazei de date revisal

buna seara!
am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de contabilitate. trebuie sa preiau si revisal-ul. am instalat revisal de pe site-ul de la inspectia muncii, am introdus angajator nou, apoi am incercat import baza de date. ei au facut export baza de date si mi-au trimis pe mail fisierul. eu l-am copiat pe calculatorul meu si cand am dat import baza de date imi da eroare si imi spune ca ~angajatorul nu este valid~. am verificat si au aceeasi versiune de revisal, aceleasi date introduse la angajator, nu inteleg de ce nu merge.X-( am fost la itm si mi-au spus ca informaticianul lor e in concediu de boala si nu au cum sa ma ajute. va rog spuneti-mi ce nu fac bine#-o trebuie sa fac o angajare si nu stiu ce sa mai fac!
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 6 Decembrie 2018
daca nu mai aveti baza de date , atunci introduceti manual inca o data angajatul din ian impreuna cu cel nou si salvati registrul pe acre in transmiteti la ITM.

Noua versiune a REVISAL-ului , salveaza intreaga baza in fisierul de transmis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)