avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Punct de lucru

Ce acte sunt necesare ptr a deschide un punct de lucru dupa infiintarea firmei si ce preturi trebuie sa platesc la ORC si apoi la avocat?
Daca ma poate ajuta cineva!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mraicum , utilizator 17:06, 18 Mai 2011
Da
Ce acte sunt necesare pentru schimbare sediu social?
mina82 a scris:

Ce acte sunt necesare pentru schimbare sediu social?


[ link extern ]
se elibereaza CUI pentru punctul de lucru daca ai minim 5 angajati, iar in declaratia 112 se declara impozitul pe salarii aferent acestor salariati.Restul contributiilor se raporteaza la firma mama.SIGUR 100%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru neculaiemilian neculaiemilian Ce acte imi trebuie pentru declararea punctului de lucru unde trebuiesc depuse si cat dureaza (punctul de lucru este in ilfov ) (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)