avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organe de control la petrecere privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organe de control la petrecere privata

In cazul unei petreceri private, organizate de o persoana intr-un local, ce organe de control au dreptul sa intre si care nu?Gen control sanitar-veterinar, primarie, pompieri, garda, etc. In ce fel protejeaza legea astfel de evenimente private?
Cel mai recent răspuns: BraveHeart , utilizator 19:56, 11 Noiembrie 2015
Din fericire...nu s-a intamplat nimic. Intrebarea se referea la o situatie vazuta si la TV( chiar de mai multe ori) cand organe de control vroiau sa intre intr-un club, restaurant sau discoteca si cei de la intrare nu-i lasau pe motiv ca este petrecere privata.Si nu intrau.
Pe de alta parte, mi s-ar parea si normal ca in astfel de cazuri(reale) sa fie cumva protejat si consumatorul care a inchiriat sau angajat o firma pentru un eveniment privat.
Cui i-ar place ca in timpul unei petreceri ori botez/nunta sa vina vreun control si s-a dus toata distractia si buna dispozitie.
Sau poate.....tocmai atunci incepe actiunea nu ?:-)
Da, subiectul mi se pare interesant si merita dezbatut de catre profesionistii in drept.
Sunt convins ca vor exista pareri PRO si CONTRA.
...mda... eveniment PRIVAT, dar totusi in spatiu PUBLIC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiu privat ong? Adrian173 Adrian173 Buna ziua. Suntem o asociație cu 20 de membrii. Avem un sediu secundar unde ne întâlnim la o cafea si la discuții. Unii fumează, unii nu. Unii beau suc, ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Sonorizarea la evenimente private si drepturile de autor jonelsorel jonelsorel Buna ziua. Am si eu o nelamurire, si cu ajutorul dumeavoastra sper sa mi-o clarific. As vrea sa incep sa ma ocup de sonorizari pentru diverse evenimente ... (vezi toată discuția)