@when, incercati sa nu va mai ingrijorati pt drepturile altora la vizita si sa aveti mai putine expresii de genul " ramaneti cu ochii in soare", mai ales ca e vb de drepturi ale copiilor.
Tot un drept al copiilor e si acela de a avea legaturi cu amandoi parintii. deranjeaza daca amintesc de asta?
E logic ca in 7 ani de cand s-a stabilit pensia , a crescut si nevoia copiilor.. numai daca va ganditi la nivelul preturilor de acum 7 ani.
Perfect de acord cu ce spuneti dumneavoastra si initiatoarea topicului insa, tot perfect normal este si ca la inceput sa se caute calea amiabila.
Eu nu sunt divortat insa daca m-as afla in situatia aceasta as dori sa fiu informat inainte sau intrebat. Ca eu nu am de unde sa stiu ca imi face copilul meditatii daca mama nu imi spune, eu nu am de unde sa stiu ca are aparat dentar sau cat costa aceasta daca din nou, nu sunt informat.
In plus, daca tatal vine si cere diferenta in natura, i se aproba apoi nu se achita de ea, va dura luni de zile pana cand sa se faca alt proces si sa se schimbe sentinta. Nu mai bine sa faca lucrurile bine din prima?
Pana la urma ce se doreste, mai multi bani pentru nevoile crescute ale copiilor sau sicanarea tatalui?
Pentru ca daca e vorba de ce nevoi au minorii, mama nu saraceste si nu pierde nimic sa trimita niste mailuri civilizate si la obiect. Orice ar alege tatal sa faca ea iese castigatoare. Daca tatal doreste sa se implice si sa dea mai multi bani scapa de procese si nu mai pierde timp, daca nu raspunde sau ii raspunde urat sau refuza, o ajuta in instanta in cazul in care acesta cere pensia in natura.
In plus, inainte de a face o actiune in instanta mi se pare corect si de bun simt sa informez initiatoarea topicului de demersurile pe care le-ar putea face tatal, tocmai pentru ca minorii sa fie protejati.
Un parinte neimplicat, cum pare ca este cazul celui de la acest subiect nu va dori sa dea un leu in plus si va cauta orice cale sa diminueze sau sa recupereze banii. Cum copii nu vor la programul de vizita, ghiciti care sunt sansele sa mearga pe varianta penalizarilor...... foarte mari in opinia mea.