avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere nemodificată de 7 ani. Care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere nemodificată de 7 ani. Care sunt pașii pentru a obține majorarea?

Buna ziua, Sunt divortata de peste 7 ani si am 2 copii spre crestere si educare. La data divortului s-a stabilit o anume pensie alimentara pentru cei doi copii, pensie ce, atunci, reprezenta 1/3 din salariul lui. Cum pot sa aflu daca i s-a marit salariul (mi-e foarte greu sa cred ca este acelasi de atata timp) si, care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a solicita o marire a pensiei. Cu multumiri,
Mamica ingrijorata
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Putei initia o procedura de mediere privind interesul superior al copiilor precum si exercitarea drepturilor parintesti prin care sa adoptati un program din care sa rezulte care sunt atributiile ambilor parinti. Stabiliti concret cum va participa la cresterea copiilor in afara de cuantumul pensiei alimentare. Instanta nu aproba intodeauna "ideea nevoilor crescande ".
Cel mai bine daca ati ajunge la un acord pe care instanta sa il consfinteasca iar dvs sa il respectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere modificarea pensiei platite de fostul sot pentru copil ? cristinaamalia cristinaamalia Buna ziua, Am divortat prin notariat in urma cu 2 ani si am obtinut pensie de intretinere de la fostul sot 400 lei, custodie comuna bineinteles cu drept de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara OanaCrisinaGeorgescu OanaCrisinaGeorgescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am divortat in ianuarie 2015. Am doi copii care au ramas la mine in intretinere. In momentul ... (vezi toată discuția)