avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evenimentul din Primaverii (mediatizat in exces) omor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evenimentul din Primaverii (mediatizat in exces) omor sau leg.aparare?

Rog colegi juristi (si nu numai), sa va exprimati opinia (motivat) in legatura cu cazul din Primaverii. Va multumesc.
Da, numai ca in dreptul pe care eu l am invatat la facultate se spunea ca "betia anume provocata NU inlatura caracterul penal al faptei". S o fi schimbat ceva de atunci? .....
:) Si extraterestrii au aterizat la Roswell aria 51 e de fapt aria 52 iar Basescu nu mai e Basescu e doar corpul lui cu mintea lui Iliescu....
Cea mai tare faza!!! Am vazut un imobil pe care era aplicat un abtibild cu mesajul : OBIECTIV PROTEJAT DE AVIATORI !
ATENTIE ! Aseara ( 31.10.2005 ) la " NASUL " Romanita IOVAN a spus Am coborat sa iau geanta si m-am intersectat cu sotul meu care incerca sa sune la POLITIE .... dar.... accidentul S-A INTAMPLAT DEJA " ....... ESTE DECI FOARTE CLAR CA ADRIAN IOVAN L-A OMORAT pe BOGDAN si DUPA ACEEA A SUNAT LA POLITIE !!!! ESTE FOARTE CLAR CA FAMILIA IOVAN MINTE !!!! ASTA E SIGUR .
este f grav daca cel de dinaintea mea a fost atent la detaliul pe care se pare ca Romanita l-a scapat. si eu am vazut emisiunea dar n-am sesizat acest aspect. oricum ar fi,cu cite circumstante atenuante ar fi ,tot crima este.si dupa parerea mea e omor savirsit cu praeterintenie. din culpa nu are cum sa fie,din moment ce iei o pusca in mina poti prevedea rezultatul glontului. dar nu numai sa scapi de hot,sa-l vezi imobilizat pe o teava de gaze ,fara putinta de a-ti mai face vreun rau pt ca tu care ai pusca esti clar in superioritate,si totusi indrepti pusca si tragi,este clar intentiew depasita. despre legitima aparare ,nici vorba. in afar faptului ca a intrat prin efractie in casa,nu a fost savorsit asup[ra familiei Iovan un atac imediat,injust,material.......

Alte discuții în legătură

Infractor pe proprietate CountPorcula CountPorcula Vorbeam cu un coleg de servici de urmatoarea chestie: Daca un hot intra pe proprietatea mea (sa zicem gradina chiar si casa) eu am voie sa il bat pana il las ... (vezi toată discuția)
Impuscarea unei persoana care imi incalca proprietatea privata andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Daca detin terenuri agricole iar persoane necunoscute patrund pe terenurile mele si fura , pot sa le impusc ? Voi fi tras la raspundere pentru ... (vezi toată discuția)
Circumstante atenuante- omor roberto3 roberto3 Buna ziua. Intr-un proces penal circumstantele atenuante se mai retin de catre instanta daca intra in concurs cu recidiva? E grav daca inculpatul este ... (vezi toată discuția)