avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evenimentul din Primaverii (mediatizat in exces) omor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evenimentul din Primaverii (mediatizat in exces) omor sau leg.aparare?

Rog colegi juristi (si nu numai), sa va exprimati opinia (motivat) in legatura cu cazul din Primaverii. Va multumesc.
Cum e omorul ala cu praeterintentie ca nu am auzit de el si sunt curios sa invat si eu drept penal ?
adica ucigasul prevede un rezultat pe care il doreste si urmareste insa rezultatul este unul vadit mai grav pe care nu l a prevazut desi trebuia si putea sa l prevada?
Cu alte cuvinte Iovan trage de la mica distanta in capul victimei cu intentia de a l face sa se dezechilibreze si sa cada de pe teava de gaz insa victimei ii "explodeaza" jumatate din craniu si moare imediat?
Era ocupat la politie, toti politistii erau pe net cautau browser ul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractor pe proprietate CountPorcula CountPorcula Vorbeam cu un coleg de servici de urmatoarea chestie: Daca un hot intra pe proprietatea mea (sa zicem gradina chiar si casa) eu am voie sa il bat pana il las ... (vezi toată discuția)
Impuscarea unei persoana care imi incalca proprietatea privata andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Daca detin terenuri agricole iar persoane necunoscute patrund pe terenurile mele si fura , pot sa le impusc ? Voi fi tras la raspundere pentru ... (vezi toată discuția)
Circumstante atenuante- omor roberto3 roberto3 Buna ziua. Intr-un proces penal circumstantele atenuante se mai retin de catre instanta daca intra in concurs cu recidiva? E grav daca inculpatul este ... (vezi toată discuția)