avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acuzatie pe nedrept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acuzatie pe nedrept

Buna seara!
As dori sa va intreb daca se poate acuza un fost angajat, care a demisionat acum patru luni de zile,ca are lipsa in gestiune,dupa demisie(acesta fiind casier la firma),lipsa fiind din anul trecut? Precizez ca inventarul a fost facut la finele anului trecut si totul a fost ok,acte semnate de contabilitatea firmei in urma inventarelor anuale.cine este raspunzator de greseala aceasta?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 13 Ianuarie 2016
Sa nu va suparati pe mine,dar mai vreau sa subliniez ceva si va rog sa./mi raspundeti. Casierul a anuntat cu doua luni de zile pe directorul de vanzari ca la sfarsitul lunii septembrie va demisiona. Lui nu i s/a un facut inventar la plecare de catre contabilitate, el are doar un proces de predare-primire gestiune catre un coleg care a fost desemnat de firma.La sfarsitul lui decembrie a fost anuntat de lipsa din gestiune..:-/
Sa nu va suparati pe mine,dar mai vreau sa subliniez ceva si va rog sa./mi raspundeti. Casierul a anuntat cu doua luni de zile pe directorul de vanzari ca la sfarsitul lunii septembrie va demisiona. Lui nu i s/a un facut inventar la plecare de catre contabilitate, el are doar un proces de predare-primire gestiune catre un coleg care a fost desemnat de firma.La sfarsitul lui decembrie a fost anuntat de lipsa din gestiune..
In acest caz,se poate invoca si culpa angajatorului care nu a efectuat inventarul pana la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune roxilex roxilex Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)
Expertiza financiar contabila Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse ... (vezi toată discuția)