Buna seara!
As dori sa va intreb daca se poate acuza un fost angajat, care a demisionat acum patru luni de zile,ca are lipsa in gestiune,dupa demisie(acesta fiind casier la firma),lipsa fiind din anul trecut? Precizez ca inventarul a fost facut la finele anului trecut si totul a fost ok,acte semnate de contabilitatea firmei in urma inventarelor anuale.cine este raspunzator de greseala aceasta?
va multumesc!
Sa nu va suparati pe mine,dar mai vreau sa subliniez ceva si va rog sa./mi raspundeti. Casierul a anuntat cu doua luni de zile pe directorul de vanzari ca la sfarsitul lunii septembrie va demisiona. Lui nu i s/a un facut inventar la plecare de catre contabilitate, el are doar un proces de predare-primire gestiune catre un coleg care a fost desemnat de firma.La sfarsitul lui decembrie a fost anuntat de lipsa din gestiune..:-/
Sa nu va suparati pe mine,dar mai vreau sa subliniez ceva si va rog sa./mi raspundeti. Casierul a anuntat cu doua luni de zile pe directorul de vanzari ca la sfarsitul lunii septembrie va demisiona. Lui nu i s/a un facut inventar la plecare de catre contabilitate, el are doar un proces de predare-primire gestiune catre un coleg care a fost desemnat de firma.La sfarsitul lui decembrie a fost anuntat de lipsa din gestiune..
Predare gestiune
roxilex
Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)