avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga

Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot beneficia de somaj si daca da, care va fi indemnizatia lunara ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ykyb27 , utilizator 16:29, 13 Ianuarie 2016
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere, somaj THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,vreau a stiu daca am fost data afara cu art.56 alin1literai pot beneficia de somaj,in conditiile in care contractul meu a fost part time. Multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj hornea marioara hornea marioara lucrez la o sc cu contract de munca pe perioada nedeterminata de 6 ore din 2007 si modificata 4 ore din iulie 2009.IERI SEFA A ADUS O ANGAJATA NOUA \'DE ... (vezi toată discuția)
Somaj! silviota silviota Fiica mea, inginer masterand, a lucrat cu carte de munca mai bine de 2 ani, cu 6 ore/zi. Acum , la orizont apare, fioros SOMAJUL!!!:O. In cartea de munca are ... (vezi toată discuția)