Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Am facut angajarea unei persoane intr-un post liber in cadrul firmei noastre la itm insa mi-au cerut repartitie de la ajofm iasi, cei de la somaj insa spun ca nu pot sa-mi dea pt ca persoana angajata nu este din judet si ca trebuie repartitia sa fie trimisa din dolj (unde isi are angajatul domiciliul) insa cei din dolj spun ca odata ce i sa facut incadrarea in unitate nu mai este necesara repartitia . Asa sa fie oare? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
si totusi au fost situatii in care au dat repartitia in data inceperii activitatii. este gresit? facem angajarile printr-un program de tranzitie justa si cei de la minister spun ca repartitiile emise in data inceperii activitatii nu ar fi corecte.
Unde anume as putea gasi un doc oficial care sa reglementeze exact acest aspect cu privire la repartitii si data emiterii acestora.
multumesc!
Repartitie somaj
Vioreld
buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)