Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi prepar o cafea acasa , am constatat ca o parte din acele pliculete sunt fara continut, adica fara cafea, ceea ce se poate constata la palpare in ideea de a nu-l deteriora ca proba, intr-o actiune ulterioara. Am si bonul fiscal cu care am achitat contravaloarea la casa si am de asemenea plicurile goale sigilate si neviolate.Consider ca am fost inselat si vreau sa fiu despagubit.Care este procedura legala in acest caz al meu ? Multumesc.Cu Stima.
De cerut, poti cere oricat! Dar atentie cand ceri, ca s-ar putea intoarce sa dai...#-o
Apropo de cazul d-voastra..."M-am gândit că or să râdă cei de la ANPC dacă voi cere daune !" ...v-ati gandit bine domnule, ANPC -ul nu va dadea nimic!
Nu la ei trebuia sa reclamati, ci la ANSVSA. Si nu reclamam chestia de "gusturi" ci neconformitati rezultate din buletine de analize de laborator, sau vizibile propietati organoleptice suspecte.
Daca o sticla de chefir "o data" se numeste "problema" mi-as dori 10 probleme d-astea pe zi, si sa nu mai am de-altele! :)
Dumnezeule Mare, mult timp liber mai avem...si minte odihnita.
Asa se prezinta situatia cu pliculetele ,am lucrat in domeniu - achizitionam cartoane de 3000 pliculete ,ambalate in 20 de pungi a cate 150 pliculete .dar inainte de livrare trebuia desfacut fiecare carton si randuit sa fie 20 de pungi -intodeauna erau 18 ,19 sau 21 pungi .Rareori 20 . In mod repetat ,la mii de cartoane / de-a lungul unui an.
Nimeni nu va angaja un profesionist care sa-l reprezinte intr-un proces ,pentru ce?
In acest sens ,am adoptat sistemul chinezesc : daca clientul e nemultumit de produs ,poate va reclama si poate va cere rambursarea cheltuielilor si vom acorda imediat rambursarea ;intre timp (da la plata la rambursare) ,bani vor fi folositi in productie . Oricum ,banii si timpul cheltuiti pe CTC se intorc insutit .
Un consumator daca semnaleaza o inselaciune , are gandire retrograda , spune un distins moderator. Eu zic ca toata lumea este corecta pana la proba contrarie.Daca un milion de consumatori sunt fraieriti ca mine , atunci cine se imbogateste rapid ? Cu siguranta ca nu consumatorul.
Dumneata chiar nu intelegi ca nu a avut nimeni intentia de a insela, nici producatorul si nici vanzatorul si de asta nu e inselaciune dpdv al codului penal! Pentru realizarea laturii subiective este nevoie de intentia de a insela. N-o sa puteti proba in veci ca alea nu au ness in ele ca se se imbogateasca producatorul pe spinarea consumatorului, oricum o face.