avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in fata creditorilor ulterior

Buna ziua,as vrea sa vand un S.r.l cu datorii totale de aproximativ 1 miliard de lei.Imi spune si mie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca eu am si marfa in firma de 400 milioane.Astept raspunsuri.Va multumesc anticipat.
Nu exista aici, pe forum, vreun avocat din Arad care sa stie lucrurile astea sa poata fi contactat?
Am o cunostinta in Iasi care avea datorii in suma de aproximativ 200.000 ron din care 56.000 cu retinere la sursa pentru care inspectia fiscala a trimis dosar la politia economica unde a fost chemat si ia dat termen sa achite daca nu trimite dosarul la procuratura
:OImi pare rau, dar sunteti in afara subiectului!
Am o firma care la admin. sector 4 figureaza cu datorii de tva si impozit pe profit de 3-400 mil lei vechi. Sumele cu pricina sunt platite aproape in totalitatea dar cei de la sector 4 sunt niste cretini sinistrii. Firma e suspendat acum la reg. comert si bilanturi etc se depun cu zero. Conturile bancare goale si poprite.
Eu m-am saturat sa ma mai lupt admin. financiara s4. Acum m-am trezit acasa cu niste hartii cu executari judecatoresti.
Cum pot scapa de firma asta mai repede si elegant?
Multumesc frumos!
Intrebare : Procesul verbal de predare a activului si pasivului trebuie autentificat la notar/avocat sau e un act care se semneaza de ambele parti + stampila firmei?

Daca am actul aditional la actul constitutiv al firmei in care se stipuleaza noii asociati administratori , cesiune de parti sociale autentificat la avocat si inregistrat la onrc + mai trebuie si un contract de cesiune notarial?

Alte discuții în legătură

Probleme cu cesiunea firmei maximtgv maximtgv Buna ziua, detin o societate cu 2 asociati 50%-50%. Acum din anumite probleme aparute intre noi dorim sa cesionam partile altuia. Intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la banci maleea maleea se poate opune banca la cesionarea actiunilor unei firme (srl) care are angajate credite cu garantii imobiliare?Firma nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)