Buna ziua,as vrea sa vand un S.r.l cu datorii totale de aproximativ 1 miliard de lei.Imi spune si mie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca eu am si marfa in firma de 400 milioane.Astept raspunsuri.Va multumesc anticipat.
Am o cunostinta in Iasi care avea datorii in suma de aproximativ 200.000 ron din care 56.000 cu retinere la sursa pentru care inspectia fiscala a trimis dosar la politia economica unde a fost chemat si ia dat termen sa achite daca nu trimite dosarul la procuratura
Am o firma care la admin. sector 4 figureaza cu datorii de tva si impozit pe profit de 3-400 mil lei vechi. Sumele cu pricina sunt platite aproape in totalitatea dar cei de la sector 4 sunt niste cretini sinistrii. Firma e suspendat acum la reg. comert si bilanturi etc se depun cu zero. Conturile bancare goale si poprite.
Eu m-am saturat sa ma mai lupt admin. financiara s4. Acum m-am trezit acasa cu niste hartii cu executari judecatoresti.
Cum pot scapa de firma asta mai repede si elegant?
Multumesc frumos!
Intrebare : Procesul verbal de predare a activului si pasivului trebuie autentificat la notar/avocat sau e un act care se semneaza de ambele parti + stampila firmei?
Daca am actul aditional la actul constitutiv al firmei in care se stipuleaza noii asociati administratori , cesiune de parti sociale autentificat la avocat si inregistrat la onrc + mai trebuie si un contract de cesiune notarial?
Sume neclare
ONU EMIL
Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)