avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CONSILIERE PSIHOLOGICA DGASPC
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CONSILIERE PSIHOLOGICA DGASPC

Buna ziua .

Va rog spuneti mi ce anume ar trebui sa contina intampinarea ce va fi depusa la termenul stabilit de instanta in vederea consilierii minorului de 7 ani care refuza sa mai mearga la tata ?

Acesta este un proces strict pentru stabilire program de consiliere sau este un proces in care trebuie restabilit un program de vizitare minor si legaturi cu acesta ( daca asa ceva este inteleg ca va trebui sa arat ce dovezi avem in motivarea refuzului minorului .. )

Va multumesc tare mult si astept cat mai repede un raspuns pentru ca saptamana viitoare trebuie sa depun intampinare ..

Weekend placut si linistit va doresc !
Hmm...ma uit la mama aceasta denumita Maria (intre numere) si ma minunez.
Deci, minim ea va plati 3000lei luna, cu care e de acord. Ea vrea asa:

- 500 sa mearga la stat ca impozit
- 25% din restul de 2500 (adica 625), sa i se intoarca sub forma de pensie

Ca atare Maria ar fi happy ca ea sa piarda 2400lei, atata vreme cat aluia nu-i raman "decat" 1900lei.

Dar...daca ii da 500lei/zi de intarziere, asa cum de altfel, s-a intamplat?

Pai...ea va da 15000 lunar, 2500 se duc la stat, 3000 i se intorc ca pensie.

Golanul ramane cu 9500 iar Maria cu -12000.

Dar, desigur, e importanta impozitarea, respectiv garantarea pensiei ca 25% din venit !
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2016
ContSters257745, utilizator
Eu una nu inteleg nici de ce ar dura 1 an si cu atat mai putin nu inteleg de ce ati scris ca procedura nu s-a finalizat cu succes. Adica cu ce se poate finaliza o executare silita?
Proastasatului, sper ca nu ma banuiti ca as fi putut initia eu o asemenea aberatie legislativa prin care sa primesc bani in loc de copil si sa fiu silit si eu sa umblu aiurea intre Ana si Caiafa.
Pai...obtinere incuviintare redactata 1,5luni, notificare in baza 910 (cu cooperarea debitoarei in constatarea refuzului) 1 luna, instiintare DGASPC, introducere actiune, programare judecata, redactare 2,5 luni (daca nu cade pe vacanta judecatoreasca), consiliere si raport 4luni, reluare proceduri cf 911 (cu cooperare) 1 luna. Daca nu exista cooperare...se poate ajunge si la 1,5ani, lejer. Timminguri lejere, de Bucuresti. Se poate ca la Lehliu sa mearga uns, dar acolo nu prea sunt tati ci, preponderent, mame.
Aaa, am uitat. Gasirea unui executor dispus sa se bage in asta, 1 luna.
mdaaaa, cam lent, ce-i drept. Intr timp insa ar putea functiona una-doua plangeri penale, desi, ma gandesc, ca ar exista si argumente contra functionarii.
si totusi, chiar si dupa 1 an, de ce fara rezultat?
ps: aia cu Lehliu ce sa zic :D
proastasatului, utilizator
Sper ca v-am linistit acum si nu mai sunteti asa nemultumita de existenta lui, mai ales ca e luung si nu aduce rezultate. In plus penalele se claseaza cand madam procuror constata refuzul minorului si trimite cauza in civil. Iata ca deja 913 va merita aplauze!

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Închiderea dosarului de executare în cazul executării silite referitoare la minori CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art 913 NCPC rezulta ca se închide dosarul de executare în caz de eșuare a executării silite. În cazul executării silite în vederea ... (vezi toată discuția)
Procedura 912 cpc ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! are cineva experienta in derularea procedurilor cf art 912 cpc in cazul refuzului minorului de a respecta dreptul la vizita? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)