avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au recoltat sange .rezultatul la etilotest a fost 0.43. am mers dupa dcateva zile la IML si am achitat suma de 160 lei reprezentand analiza sangelui .am mers la udriste si pana la urma au ajuns si rezultatele sangelui .primul 60 la mie iar al doilea 80 la mie .cei de acolo mi-au spus ca acum depinde de procuror .am revenit cu nenumarate telefoane si pana la urma a venit si decizia procurorului ( doreste sa se faca recalculare) cei de la udriste mi-au spus ca am doua variante :1 astept sa se faca recalcularea aceasta fiind platita de politie caz in care dureaza mult si bine.2: merg la IML si platesc undeva peste 500 lei pentru recalculare si se rezolva mai repede. ce ma sfatuiti sa fac ???????? va rog mult dati-mi un sfat .
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 08:44, 6 August 2009
Ceva nu este clar aici.....se zice ca 0,43 in aerul expirat, apoi la recoltarea probelor biologice v-a iesit 0,60 prima proba, 0,80 a doua proba.
Se zice ca la recoltarea probelor biologice, prima proba este de dublul valorii din aerul expirat + 0,05-0,1....deci, ar fi trebuyit ca la prima proba sa iasa o valaora cuprinsa intre 0,86 - 0,96, insa userul zice ca a iesit 0,60.
Ce parere aveti?
Eu zic ca in aceste conditii, se poate demonstra ca ceva nu este in regula,,,,iar fapta va fi incadrata ca si contraventie si nu ca si infractiune.
daca iti iei un avocat si nu ai mai avut si alte abateri. crec ca o sa stai pe bara 3 luni . chiar daca o sa ai la probele la sange 0,82:D
Undeva exista o eroare...
ionutzz1982 este id meu
claudiuu1982 a scris:

ionutzz1982 este id meu


Stiti ca este contrar regulamentului sa va deschideti 2 conturi pe acest site.
Ma intreb: de ce? Oare chiar doriti sa va jucati cu noi?#-o
Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
Rodica Ciobanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Stabilirea imbibatiei de alcool in sange gigi_ilie2004 gigi_ilie2004 Buna seara! Cineva (sofer auto) a lovit usor masina politiei stationata (aripa si usa infundate). In urma testarii alcoolemiei soferului cu etilotestul a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)