Buna ziua,
Luna trecuta mi-a fost luat permisul de conducere pentru depasire viteza in localitate. As avea nevoie de un avocat care DOAR sa-mi scrie contestatiile pe perioada procesului. Nu trebuie sa umble pe la judecatorii! Cam la ce suma as ajunge ? Si pe cine imi recomandati in aceasta situatie?
Iata ce zice OG 2/2001(1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie
daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat
contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.]
Iar OUG 195 - 2002
Art. 121(2) Executarea sancţiunii contravenţionale complementare se prescrie în acelaşi termen în care se prescrie sancţiunea contravenţională principală.
Ceea ce inseamna ca amandoua sanctiunile constatate prin acest P_V sunt prescrise, acum important ptr. dv. este sa intrati in posesia acestui P_v pentru a putea formula actiunea in contestatia, si a obtine o Hotarare definitiva care sa constate prescriptia amenzi si a suspendarii permisului......:D
Amenda radar fix
Andrei T
in perioada in care acele camere radar fixe functionau ilegal am fost depistat de catre o asemea camera cu 91 km/h si cu 117 km/h in localitate in aceeasi zi. ... (vezi toată discuția)