avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... MAXIME IN LIMBA ROMANA.
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

MAXIME IN LIMBA ROMANA.

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:41, 22 Februarie 2010
EXPERIENTA este acel lucru care ne face sa ne recunoastem greselile atunci cind le repetam.

FALIMENTUL este ocazia de-a incepe din nou, dar cu mai multa inteligenta.

IPOCRITUL este acea persoana care dupa ce ascris o carte ateista, se roaga sa aiba succes.

CELEBRA este o persoana care munceste din greu toata viata pentru a ajunge faimoasa si cunoascuta in toata lumea, pentru ca apoi sa umble cu ochelari fumurii pentru a nu fi recunoscuta.
Nu-i cu putinţă să vâri găina în oul din care a ieşit.

Barbatii cred ca este extraordinar ca femeia sa reuseasca in cariera lor, dar numai pana cand salariul ei nu il depaseste pe al lor. (o femeie)

Faima se rugineste, daca nu o cureti prin munca in fiecare zi. (Nicolae Iorga)
Femeia e ca bicicleta: daca nu ai camera, mergi pe langa!
Caracterul fara inteligenta poate mult, dar intelegenta fara caracter nu valoreaza nimic. (Cicero)
CITATE DE LA MAICA TEREZA

"Oamenii sunt adesea neintelegatori, irationali si egoisti…
Cu toate acestea iarta-i.

Daca esti bun, oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse…
Cu toate acestea fii bun.

Daca ai succes, poti castiga prieteni falsi si dusmani adevarati…
Cu toate acestea cauta succesul.

Daca esti cinstit si sincer, oamenii te pot insela…
Cu toate acestea fii cinstit si sincer.

Ceea ce construiesti in ani, altii pot darama intr-o zi…
Cu toate acestea construieste.

Daca gasesti linistea si fericirea, oamenii pot fi gelosi…
Cu toate acestea fii fericit.

Binele pe care il faci azi, oamenii il vor uita maine…
Cu toate acestea fa bine.

Da-i lumii tot ce ai mai bun, si poate nu va fi niciodata de ajuns…
Cu toate acestea da-i lumii tot ce ai mai bun."

Simtul umorului este unul din cele mai bune articole de imbracaminte pe care cineva le poate purta in societate. (William Makepeace Thackeray )
A te tavali pe jos de ras este o expresie foarte adevarata. Cine rade din toata inima, aceluia-i vine gustul sa se tavaleasca pe jos. ( Mihai Eminescu )

Alte discuții în legătură

Monologul lui dumnezeu MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]Monologul Lui Dumnezeu [/b]:) \"M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti ... (vezi toată discuția)
In memoriam octavian paler  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]“Tăcerea egală cu toate cuvintele”, sau redobândirea Inocenţei[/b] [quot][i]Undeva în urma noastră trebuie să fie o insulă unde ... (vezi toată discuția)
Citate si poezii de dragoste ContSters74561 ContSters74561 • Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... • Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi ... (vezi toată discuția)