avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... MAXIME IN LIMBA ROMANA.
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

MAXIME IN LIMBA ROMANA.

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:41, 22 Februarie 2010
Nebunie: sa faci acelasi lucru iar si iar astepandu-te ca rezultatul sa fie diferit.
Albert Einstein

Nebunia in randul indivizilor este rara - dar in cadrul grupurilor, partidelor, natiilor si epocilor - este ca o regula.
Friederich Nietzsche


Venim pe lume cu un dureros privilegiu:acela de a ne trai viata intr- o frumuoasa iluzie, de a lua drept realitatea exterioara acest sentiment launtric al nostru despre viata, schimbator si van, dupa timpuri, dupa imprejurari, dupa noroc .

Il fu Mattia Pascal
zoritong a scris:

mbianca a scris:

Libertatea este dreptul de a face tot ceea ce legile ingaduiesc. ( C. L. de Montesquieu )

Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din
vedere tarmul. ( Andre Gide )

Omul rezonabil se adapteaza mediului; cel care nu se multumeste cu ce i se da,
insista in a adapta lumea propriei persoane. De aceea progresul depinde de oamenii
care nu se multumesc cu ce au. ( George Bernard Shaw )

:yes: Omul nu e o realitate misterioasa care intr-o buna zi sa se poata dezlantui, o enigma careia sa i se poata gasi cheia ce ar rezolva-o odata pentru todeauna, - ci e o realitate schimbatoare, nestatornica in contiua formare, pe care insasi cercetarea orientata in scopul de a o cunoaste, o modifica intr-un chip nepravazut.:luck:






:yes:
O idee incepe prin a fi un paradox, continua prin a fi o banalitate si sfarseste prin a fi o prejudecata. (Grigore Moisil)
Simtul umorului este unul din cele mai bune articole de imbracaminte pe care cineva le poate purta in societate. (William Makepeace Thackeray )
Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul. (Albert Einstein)

Alte discuții în legătură

Monologul lui dumnezeu MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]Monologul Lui Dumnezeu [/b]:) \"M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti ... (vezi toată discuția)
In memoriam octavian paler  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]“Tăcerea egală cu toate cuvintele”, sau redobândirea Inocenţei[/b] [quot][i]Undeva în urma noastră trebuie să fie o insulă unde ... (vezi toată discuția)
Citate si poezii de dragoste ContSters74561 ContSters74561 • Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... • Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi ... (vezi toată discuția)