shomo, vorbiţi ca să...vorbiţi. Eu nu l-am împiedicat pe tata să se vadă cu copilul. El nu a venit că aşa "au vrut muşchii lui". A trimis în schimb, în locul lui, autorităţile, că, vezi doamne, o zi nu am răspuns la telefon. Altădată, a trimis autorităţile că am abuzat copilul, fiindcă nu am stat 4 ore în parc, ci numai 3 ore, fiindcă copilului i-a fost somn şi a vrut acasă.
Fiţi sigur că nu dau mărunt din buze, fiindcă indiferent că am intrat în UE sau nu, copilul e tot fiinţă omenească, iar legile româneşti sunt aliniate legilor UE, chiar devansează vestita "Rezoluţie", prin Legea 272/2004, care stipulează responsabilităţi egale pentru părinţii copiilor.
În ce priveşte Germania, lăsaţi-o mai moale, chiar aici, o utilizatoare care trăieşte în Germania este protejată de autorităţile germane faţă de hotărârea judecătorească din România în privinţa copilului dânsei, chiar arăta aici cum se întâlnesc copiii cu părinţii la "Cafeneaua copiilor" în prezenţa personalului calificat.
Deci, vă rog, mai încet cu concluziile!
Comportamentul său agresiv a fost descoperit după ce părinții unui băiețel de numai trei ani au încercat să afle ce se ascunde în spatele refuzului acestuia de a mai merge la grădiniță și i-au cusut în haine un reportofon.
Este vorba de educatoarea din Timiş.
Educatoarea a fost suspendată.
Oare ce se ascunde în spatele refuzului unor copii de a pleca cu părintele vizitator? Aha, aici numai cel rezident e de vină, e alienator!
După concluziile Asociaţiei, şi aceşti părinţi or fi fost alienatori, ca pruncul să refuze grădiniţa! Cum judecăm cu dublă măsură!