Buna ziua! As avea nevoie de o lamurire, situatia sta in felul urmator: incepand cu 1 septembrie 2015, am inceput un contract de munca pe perioada determinata si anume pana in 31 august ca si suplinitor in invatamant. intre timp in luna ianuarie am ramas insarcinata, data posibila a nasterii ar fi: +/- 10 octombrie 2016, as dori sa stiu daca in acest caz as putea beneficia de aceasta indemnizatie? Ma gandesc sa intru in concediu prenatal dar care ar fi data favorabila? Va multumesc!
As mai avea o întrebare legata de indemnizatia de creștere a copilului, când voi depune actele la primărie am văzut ca e nevoie de o adeveribta de la angajator cu veniturile realizate pe cele 12 luni anterioare nașteri copilul...în cazul meu în luna anterioara nașterii nu voi mai fii angajata și concediul îmi va fii platit de către casa de asigurari de sănătate, cum voi face cu aceea adeverință? Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua! As mai avea o întrebare. Vâzand ca acum se va aplica noua lege de acordare a indemnizatieI de creștere copil, cele 12 luni din ultimii 2 ani care se vor lua în calcul? Adică dacă ai intrerupere înainte de naștere o luna dar ai cele 12 luni cu venit nu e problemă? Va mulțumesc!
Legea nr.66/2016 nu a intrat inca in vigoare. Data ar fi 01.07.2016.
Cele 12 luni pot sa fie consecutive sau neconsecutive, in ordine descrestoare incepand cu luna nasterii copilui.
De exemplu, puteti avea o continutate de 10 luni , dupa care o pauza de 3 luni , apoi iar 2 luni de venituri supuse impozitului pe venit.
Buna ziua!
Din nou sunt cu o nelamurire si anume...in 01 august am sa intru in prenatal iar concediul il voi duce angajatorului pt luna august iar luna septembrie la casa de asigurari de sanatate insa nedumerirea mea este ca daca voi avea nevoie de adeverinta cu nr de zile de concediu pt luna septembrie de unde o voi lua dat fiind faptul caci nu voi mai fi angajata? Sau nu este nevoie de aceea adeverință pt prenatal?
Va multumesc!