coloana este partea comuna de teava (cea care deserveste mai multi utilizatori), inclusiv teul de ramificatie. de la teu spre utilizator este partea individuala a proprietarului, aceasta fiind responsabilitatea lui
@elga50 ... revin, ca se pare ca nu m-ati inteles:
sa presupunem ca intr-o anumita luna am consumat pe contorul de apa rece 10mc. din acestia, am folosit 7mc pentru apa rece si 3 mc am incalzit-o in centrala termica pentru a avea apa calda.
conform contorului de apa rece, am consumat 10mc apa rece pentru care platesc 10mc canalizare, ceea ce este corect. ce este incorect este faptul ca sint nevoit sa platesc si 3 mc apa canalizare pentru apa calda.
deci, desi pe contorul de apa rece consum 10mc apa (folositi atit pt consumul de apa rece cit si de apa calda), totusi platesc 13mc canalizare. vi se pare normal ?
incercati sa nu ma mai luati cu vrajeala cu modalitati de facturare si adaptarea acestora de catre diversi administratori, ca nu tine. cunosc si eu prea bine acea lege a lui murphy :
"daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i !"
este ca si cum mergeti la piata sa cumparati 1kg de cartofi si taranul va pune sa platiti 1,3kg :)