Astazi a avut loc o aliniere ciudata de numere, respectiv, la ora 12si 34 de minute, 56 de secunde , pe data de 07-8-2009. Se va mai intampla abia peste 1000 de ani. Se zice ca era bine la acea ora sa ne propunem ceva maret, care s-ar fi realizat sigur. Eu mi-am propus ceva ,insa cam peste 5 minute, cand am aflat.Voi stiati? si daca da, ce anume v-ati propus?:)
Da, stiu despre aceste lucruri, insa nu prea functioneaza oricum aceasta...lege, eficienta ei fiind conditionata de modul in care gandim, de energia pe care o trimitem in univers , daca acasta este pozitiva ea se va intoarce tot sub aceasta forma, daca insa transmitem energie negativa..tot asta ni se va returna. Ar fi ideal ca toti pesimistii sa devina optimisti si sa avem cu totii dorinte , nu insa fara sa credem in sansa lor de realizare, fiindca , vor ramane simple dorinte .
Tocmai din acest motiv, fiecare fiinta umana dispune de alegerea liberului arbitru pentru a se alinia, sau nu, la aceasta lege (desi sunt mai multe: a unitatii, a implinirii, a cauzei si a efectului s.a.m.d.) ceea ce inseamna ca aceasta lege exista oricum insa functioneaza in functie de alegerile pe care le face fiecare dintre noi...in rezonanta sau nu...cu atractie sau fara...traim in dualitate (+ / -), nu exista sinonim fara antonim, nu exista un sentiment pozitiv fara a exista si un sentiment negativ, dupa cum nu exista intuneric fara a exista lumina...si exemplele ar putea continua.
Doar alegerile pe care noi oamenii le facem, ne diferentiaza unii de altii si iata cum astfel se confirma teoria ta...=D>
Este adevarat ceea ce spui, insa, ma gandesc la inca un aspect, acela in care noi devenim constienti de existenta ei. Este drept ca legea exista indiferent ca noi o cunoastem sau nu , insa, din momentul in care noi o descoperim efectiv, am putea forta putin nota, in sensul de a face ca dintre cele 2 elemente ,+ si - , sa ne concentram asupra pozitivului si sa facem ca el sa primeze. :)
Eu nu mi-am pus nici o dorinta fiindca in acea aliniere era un 2 care strica echilibrul! Si cine si-a pus dorinte nu i se vor implini!
hahahahaha
Glumeammmmmmmmmmmmmm!:P
Eu mi-am propus sa abordez numai gandirea pozitiva.asa incat, presimt ca daca maineva mai avea loc vreun eveniment, acesta va fi unul benefic. De fapt, uzez la maxim de ,,legea atractiei". ;):P
Protestez! :D Cine gandea negativ? Eu una, nu! Erau doar simple constatari.
Cat despre "legea atractiei", as spune ca uzeaza ea de noi! Uneori abuzeaza de-a dreptul!