Coincidenta sau ce o fi,in jurul acelei ore mi s-a intamplat o chestie draguta (legat de avocatnet:))
E secret dar sunt incantata si poate iese ceva bun...
Trebuie sa credem in tot ceea ce ne aduce bucurie,se poate.
Ma bucur , Elena, sa aud despre dorinte implinite, chiar daca ti s-a intamplat lucrul acela bun pe neasteptate, se pare ca ai fost norocoasa. Diana, nici eu nu cred in superstitii, daca imi taie calea o pisica neagra , nu ma gandecs la faptul ca imi poarta ghinion, ci mai degraba ma tem sa nu o calc cu masina, intrucat pisicile sunt unele dintre animalele mele favorite, fie ele negre, albe sau gri.Sunt nascute intr-o zi de 13, insa nu mi-am pus vreodata problema ca ma va urmari ghinionul datorita acestui aspect,dimpotriva, port ca breloc la chei o bila pe care este inscriptionata cifra 13. Mai sunt persoane care nu pleca la drum martea.Mi se pare stupid, eu pleca la drum in orie zi este necesar. Revin asupra teoriei atractiei si spun ca totul tine de modul in care gandim.Daca eu refuz sa cred in superstitii si le consider o prostie, nu mi se va intampla nimic rau.Aceia care cred cu ardoare in ele, temandu-se , au sansa , de exemplu, sa nu rezolve nimic atunci cand pleaca la drum intr-o zi de marti.Eu am fost marti la un drum lung si mi-a mers foarte bine. Domnule Danrache, dvs. nu credeti ca noi, pamantenii, interactionam in niciun fel cu universul? credeti ca gandurile noastre nu au niciun impact asupra lui? Eu , departe de a fi o persoana superstitioasa, nu am cum sa neg influentele pe care universul le are asupra noastra si cele pe care noi le avem asupra lui. apoi, credeti ca e un lucru rau sa credem si in lucruri dragute? mie mi se pare extreem de benefic sa cred in dorinta pe care pe care mi-o pun in gand , la vederea unei stele cazatoare. Daca aceasta este tot o superstitie, prefer sa cred in ea, deoarece e un lucru pozitiv, insa niciodata nu am sa cred ca o biata pisica neagra care imi terece prin fata imi va putea aduce ghinion. Haideti sa credem in lucrurile norocoase, de ex. intr-un trifoi cu 4 foi....si de ce nu, in aceasta aliniere de numere pe care, nu vom mai avea sansa sa o intalnim ....Sunt de acord cu Gabriela Pintea si cu Elena..noi suntem toate nascute sub acelasi semn zodiacal si nimic nu ne poate opri sa visam.:)
Angif,Tatiana Stepa era si una dintre cantarele mele preferate . Am acelasi regret fiindca s-a stins si a plecat dintre noi, vocea ei , parea a fi divina. Voi continua sa ascult melodiile ei , ca si cum ar fi inca aici.:)
Oooleu! :tomato:
Stop cadru! Si de la capat!
N-am nicio treaba cu superstitiosii! Dar nu-mi “pun” dorinte cand… calc pe un capac de canal cu 7 gauri, de exemplu! Chestia cu dorintele “puse” si indeplinite are explicatie logica, as scrie: persoana in cauza actioneaza in vederea indeplinirii acelei dorinte.
Gabriela Pintea:
Diana, o stea nu cade niciodata pentru unii dintre cei superstitiosi.
Iar superstitiile nu pot ingradi vreodata libertatea de a visa.
Fireste: steaua “cade” pentru ca si-a incheiat ciclul de viata (printre altele). Am scris ca steaua cade pt superstitiosi?!
Cine-a scris ca superstitiile ingradesc libertatea de a visa? Ingradesc libertatea de a actiona!
legally,
Aproape ca am convingerea existentei interdependentei intre om si Univers. M-am referit strict la aceste “fortzari” in care ceva trebuie sa se potriveasca pt a da nu stiu ce…
La aceste “artificii” ma refer: “chinuirea informatiei pana ne da ce vrem”… Visarile nu au legatura cu alinierea planetelor, a cifrelor, a stiu eu mai ce! Oamenii viseaza! E logic, e firesc…
A scris cineva ceva impotriva viselor?:-/