Eu zic sa nu va pripiti. Ganditi-va bine la ceeea ce doriti sa faceti ....si apoi va hotarati.
Oricum, daca hotararea este sa va casatoriti...CASA DE PIATRA (nu stiu cum se zice in pakistanez, asa ca va zic in romana).
Si in Pakistan, ca in multe alte tari musulmane, exista diferite modalitati de a incheia o casatori:
-religioasa
-laica
Casatoria religioasa ar putea fi problematica. Atat incheirea ei (eiferenta de apartenenta religioasa) cat si recunoasterea ei (este posibil ca recunoasterea sa fie refuzata pe motiv ca incalca ordinea publica romaneasca, deoarece femeia este subordonata barbatului: spun asta fara sa cunosc toate amanuntele din pakistan)
Eu m-as gandii si la posibilele dificultati legate de recunoasterea casatoriei in´Romania. Mi se pare ca Pakistan nu a semnat Conventia de la Haga (Apostila), astfel incat este posbil ca fiecare document din pakistan sa fie problematic in ceea ce privestere producerea de efecte juridice in Romania.
Asa ca as alege Romania! Sau Cipru!
In rest... casa de piatra!
Acum v-ati gasit sa mergeti acolo?! Cand manifestarile anti-crestine sunt… la ordinea zilei? Nu cred ca gresesc foarte mult daca va sugerez sa stati… cuminte! Banuiesc ca mai puteti astepta, sau va casatoriti la ambasada RO – dar inteleg ca el nici actele de sedere in Cipru nu le are in regula! Cati ani aveti?! Chiar nu vedeti ca nu e ceva o.k.?!
Puteti sa intrati pe site-ul Ministerului Roman de Externe si sa cautati date despre Pakistan sau orice alta tara. Sunt date referitoare la aplicarea pentru viza, date geografice (insa nu complete), date despre ambasada romana acolo etc.
va veti casatori,sotul tau va avea viza U.E iar tu probabil vei ramane in Pakistan alaturi de alta sotie si copii sau spre norocul tau doar sa-i ingrijesti familia.ai mare mare grija! si ca sa te reintorci in Romania iti va fi imposibil pt ca probabil nici nu vei putea iesi din casa neinsotita.si mai gandeste-te ca emisiunea Andreei Marin -surprize surprize-s-a terminat.!chiar asa cati ani ai?