avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecatorul de camera preliminara are autoritate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

judecatorul de camera preliminara are autoritate de lucru judecat?

hotararea judecatorului de camera preliminara de respingere a plangerii impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP, are autoritate de lucru judecat?? si ce efecte?
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 17:43, 3 Mai 2016
Corectie. Am vrut sa spun "concomitent apel" nu "concomitent contestatie in anulare"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, abuz in serviciu art. 13 ind. 2 legea 78/2000 aidu aidu M-a audiat la DNA in legatura cu plangerea pe care am formulat-o pt abuz in serviciu. Am aratat in detaliu cum functionarul public, magistrat, a produs ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac plangere in instanta impotriva solutiei procurorului general?? aidu aidu P.G. respins cererea de recuzare pe care am formulat-o impotriva procurorului de caz. Pot sa contest in instanta masura?? (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. Am prins in flagrant procurorul general al curtii de apel mintind ca plangerea penala prelabila nu contine descrierea faptelor si indicarea probelor. Acel ... (vezi toată discuția)