avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare organ de politie la sesizare, amenda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare organ de politie la sesizare, amenda pentru apelul ulterior la 112

Buna ziua in cursul zilei de ieri am solicitat politia la nr sectiei de politie ,referitor la un cetatean care detine o vidanja ilegal [deverseaza fecale ilegal],dar politistul a refuzat sa vina la fata locului argumentand ca nu este treaba lui si a inchis tel ,dupa care am sunat la 112 si nici atunci nu s-a prezentat la fata locului si m-a sanctionat cu 1000 lei ca am apelat 112 si ca cele reclamate nu se dovedesc.In timp ce vb la tel cu agentul de politie am inregistrat convorbirea si acesta a relatat ca nu vine la fata locului .INTREBAREA mea este am incalcat legea agentul de politie si daca pot sa ii fac plangere pt abuz in serviciu ,
pai se distruge mediul ,am facut sesizare si la dsv si garda de mediu si mi-au spus cand il vad cu vidanja pe strada sa sun la politie ,la nr de mobil al politiei am sunat si au refuzat sa vina la fata locului ,iar atunci am sunat la 112

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect sa primesc amenda pentru ca am chemat un echipaj al politiei ? Ramona38 Ramona38 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca mai are rost sa apelez la politie in cazul in care sunt agresata. Povestea este urmatoarea: am avut o ... (vezi toată discuția)
Contestare pv apel fals 112 laur2013 laur2013 Am sunat la 112 intrucat vorbind cu persoana la telefon a fost agresata fizic.Primul apela a fost la postul de politie din localitatea unde se afla persoana ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru apel la 112 mireteo mireteo 1) Unui cetatean mergand pe sosea cu masina ii sare un animal in fata. Omul, se gandeste sa anunte undeva accidentul, masina fiind praf in fata. Fiind afara ... (vezi toată discuția)