avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin fals
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin fals

buna ziua am si eu o situatie ciudata cu directorul socitatii.de curand am aflat ca acesta a emis un bilet la ordin pt achizitionarea unor marfuri.biletul cu pricina este luat de la o alta societate care este inscris pe socitatea respectiva din CEC BANK si a scris pe el contul meu care e practic din ROMEXTERRA BANK,l-a completat,l-a semnat si l-a emis spre a fi decontat de catre furnizor.zilele trecute acel bilet a ajuns la scadenta si eu am fost somata sa platesc acel bilet de care practic nu stiam si nici nu este de la banca cu care lucrez acum fiind amenintata cu plangeri la pol economica....intrebarea mea ar fi,cum as putea sa dovedesc ca eu nu am avut la cunostinta de acel bilet si ce se va intampla in cazul unei plangeri impotriva mea ca administrator de societate?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 17:11, 9 August 2009
MIHAI GRIGORE a scris:

Cata vreme biletul a fost refuzat nu este nici o problema. Marfa de pe factura ati primit-o sau urmeaza sa o primiti?
:D

apare ca fiind primita
datele pe care le prezentati nu sunt complete.daca nu ati semnat biletul la ordin nu se intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biletul la ordin just.build just.build Am dat un bilet la ordin pentru contravaloare marfa,iar societatea l-a girat in banca.Marfa nu am primit-o si am refuzat biletul.Societatea respectiva a intrat ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica bilet la ordin girat A. Ionut A. Ionut In cazul in care un bilet la ordin a fost girat la alta societate iar noua societate beneficiara a primit refuz de plata cui apartine dreptul de a investi ... (vezi toată discuția)
Rogu-va...un model de cerere de investire a unui bilet la ordin!! danrautu danrautu Rogu-va...un model de cerere de investire a unui bilet la ordin. Taxa judiciara de...?Gasesc ajutor? (vezi toată discuția)