avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficii persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficii persoana cu handicap

Buna ziua,

Fratele meu are grad de handicap accentuat. As dori sa-l trimit la bazinul din localitate care tine de primarie, nu este privat. Poate beneficia de gratuitatea abonamentului de intrare, va rog?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 8 Aprilie 2016
Parerea mea este ca, bazinul de inot nu ar intra in categoria "tratament balnear si de recuperare".

Insa ar trebui sa verificati daca exista un regulament de functionare al acestui bazin si ce este mentionat in cuprinsul lui referitor la situatia dvs.

De asemenea, nimeni nu va poate interzice dreptul de a depune o solicitare in sensul dorit de dvs la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru persoana cu handicap george535 george535 Buna seara,nu stiu daca am pus intrebarea la categoria care trebuie.As dori sa aflu daca cumpar o masina inscrisa pe anglia si vreau sa o trec pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006 Biju13 Biju13 Buna ziua, Sunt persoana cu handicap accentuat si vreau sa imi raspundeti daca puteti la urmatoarea intrebare:Persoanele cu handicap sunt scutite de plata ... (vezi toată discuția)