avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului

Inspectia Muncii a pus la dispozitie Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului

[ link extern ]


Varianta este pentru Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 13 Iunie 2016
Recomandari Inspectia Muncii :
- Pentru angajatorii care au instalat versiunea 6.0.4 a aplicației Revisal sau au actualizat aplicația proprie de gestiune a salariaților conform specificaţiilor tehnice revizuite la data 15.03.2016 și trebuie să transmită registrul, soluția de moment este:
1. inventarierea contractelor care fac obiectul acestui tip de suspendare (în cazul utilizatorilor aplicaţiei Revisal 6.0.4, folosirea listei generate automat prin funcţiunea Instrumente > Anulare Suspendare Temei Legal Eliminat);
2. anularea suspendării conform cod art. 51 alin. 1 lit. b), contractul revenind la starea anterioară înregistrării suspendării pentru temeiul menţionat (starea „Activ” în majoritatea cazurilor) și transmiterea registrului în această formă;
3. după furnizarea unei soluţii tehnice de rezolvare a situaţiilor care fac obiectul prezentei, se va proceda conform instrucţiunilor Inspecţiei Muncii, urmând ca în momentul actualizării aplicaţiei să se revină asupra contractelor astfel activate și să se opereze suspendarea acestora conform temeiului.

- Pentru angajatorii care nu au instalat versiunea 6.0.4 a aplicației Revisal sau nu au actualizat încă aplicația proprie de gestiune a salariaților conform specificaţiilor tehnice revizuite la data 15.03.2016, recomandarea este să folosească în continuare versiunea 5.0.8 până la noi instrucţiuni care vor fi publicate în cel mai scurt timp pe portalul Inspecţiei Muncii. În cazul în care este necesar să efectueze transmiteri de registru înainte de actualizarea informaţiilor de pe portal semnalată mai sus, soluţia provizorie care trebuie aplicată constă din următorii pași:
1. inventarierea contractelor care fac obiectul tipului de suspendare menţionat;
2. anularea suspendării conform cod art. 51 alin. 1 lit. b), contractul revenind la starea anterioară înregistrării suspendării pentru temeiul menţionat (starea „Activ” în majoritatea cazurilor) și transmiterea registrului în această formă;
3. după furnizarea unei soluţii tehnice de rezolvare a situaţiilor care fac obiectul prezentei, se va proceda conform instrucţiunilor Inspecţiei Muncii, urmând ca în momentul actualizării aplicaţiei să se revină asupra contractelor astfel activate și să se reia suspendarea acestora conform temeiului înregistrat anterior aplicării punctului (2.).

Aceeași soluţie va fi aplicată și în cazul contractelor suspendate pentru temeiul „pe durata detașării” - Codul muncii art. 52 alin. 1 lit. d), de asemenea eliminat.
Buna ziua, ce fac ? De cand am instalat versiunea noua nu mi se transmite online. Nu-mi da codul de incarcare. Cel de la ITM Galati nu raspunde la tel. Eu am facut angajari si alte operatiuni pentru care nu am primit nici cum coduri de incarcare. Va rog sfaturi. Multumesc!
Exact ce spuneam, mizeria (putin spus) este plina de erori, noul "program" este mult mai prost decat cel anterior si genereaza atat erori de incarcare, cat si in rapoarte, dar si cu privire la campul data de la care produce efecte, in plus este si instabil (in sensul ca da eroare chiar si la deschiderea lui, culmea culmilor)

Cand ati incarcat ultimele fisiere .rvs, data si ora? La fiecare incarcare in portal (deoarece sistemul nu ofera o cheie de control la incarcare), va sugerez sa faceti macar un print-screen cu ecranul, cu mentiunea afisata "urmeaza procesarea", ca sa aveti macar o justificare pentru contestarea unei eventuale sanctiuni.

Daca incarcarea s-a facut azi, eu va recomand sa reveniti la vechiul program, 5.0.8, sa importati baza de date si sa generati fisierul .rvs cu vechiul program. Nu vad solutie mai buna.

Va recomand sa luati legatura cu cei de la TeamNet direct (0318601901 sau la [ link extern ] / ),
functionarii de la ITMurile judetene sunt depasiti total, in plus nu au niciun interes sa va ajute.
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2016
trandafir2, moderator
amas a scris:

Buna ziua, ce fac ? De cand am instalat versiunea noua nu mi se transmite online. Nu-mi da codul de incarcare. Cel de la ITM Galati nu raspunde la tel. Eu am facut angajari si alte operatiuni pentru care nu am primit nici cum coduri de incarcare. Va rog sfaturi. Multumesc!



Transmitere online este partial functionabila , intrucat inca se lucreaza la noua versiune.

Daca puteti faceti depunerea la sediul ITM-ului.

Puteti trimite email la : suportregistru@inspectiamuncii.ro,



@ trandafir2
.... functionarii de la ITMurile judetene sunt depasiti total, in plus nu au niciun interes sa va ajute.


Incercati sa nu mai generalizati problema unor functionari publici. Eu va pot contrazice cu mii de exemple ope aceasta tema .. intr-adevar, padure fara uscaturi nu exista.

Dar eu nu generalizez (si nici nu am ceva impotriva cuiva). Insa trebuie sa spunem in concret ce se intampla in situatii de criza (ale agentilor economici, nu ale functionarilor). Agentul economic este disperat caci este sub riscul sanctiunii cu amenzi usturatoare, iar de la email la: suportregistru@inspectiamuncii.ro, raspunsul vine dupa ce trece termenul de depunere, si in general raspunsul este standard si pus cu copy-paste (asa se dau raspunsurile).
Solutia poate fi (si aia, uneori) doar telefonul la TeamNet.


Cat priveste transmiterea partial functionabila si depunerea la sediul ITM
freeelis a scris:

Transmitere online este partial functionabila , intrucat inca se lucreaza la noua versiune.

Daca puteti faceti depunerea la sediul ITM-ului.

Apreciez ca:
- daca tot s-au mobilizat dupa atata timp (un an si patru luni, de cand au modificat ordinul 1832 /2011) de cand ar fi trebuit sa faca prima modificare de program revisal, ar fi putut sa mai stea o luna, doua, trei si sa scoata un program functional si nu sa-i dea drumul in piata pe 18.04 si pe 25.04 sa puna anunt ca se lucreaza la program si functioneaza partial.
Inadmisibil, nu exista scuza pentru asa ceva!
- cat priveste deplasarea la ITM, la fel (ce face cel care vine dintr-un capat de judet?), trebuie sa intelegem ca suntem totusi in 2016 (doua mii saisprezece) si nu ar trebui sa isi bata joc de populatie - daca nu merge on line, hai la ghiseu, adica am inchis autostrada spre bucuresti, dar luati caruta ca ajungeti tot acolo.
Inadmisibil, nu exista scuza nici pentru asa ceva!


P.s. dar daca dvs. spuneti ca treaba-i buna, atunci ramane asa, e buna

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.5 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 29 aprilie 2016 aplicația Revisal versiunea 6.0.5 înlocuiește versiunea 6.0.4 publicată în data de 16 aprilie ... (vezi toată discuția)