avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului

Inspectia Muncii a pus la dispozitie Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului

[ link extern ]


Varianta este pentru Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 13 Iunie 2016
Ei de asta data nu de la serviciu intampinam probleme ci din partea doamnei director Tanase Elela de la Ministerul Sanatatii care a trimis o nota sindicatului unde scrie, citez "Drept urmare, faptul ca in cadrul Clasificarii ocupatiilor din Romania a fost introdusa o noua ocupatie, respectiv ocupatia de registrator medical in anatomia patologica, nu implica si stabilirea unor noi drepturi salariale pentru registratorii medicali incadrati in structurile de anatomie patologica".
Doamna Tanase e economist de meserie, habar nu are cu ce se "mananca" anatomia patologica si mai mult ca orice munca din secretariat unde nu "se invartesc cateva hartii" - am citat o alta economista.
Ma intrebati "cu data punerii in aplicare", adica data intrarii in vigoare e ina im Monitorul Oficial, iar la noi absolut intotdeauna se aplica cu intirzieri de 2 - 3 luni (economie la cheltuielile de salarii), paguba la bugetul nostru !

Spor la treaba !!!!!!!!!!!
badocSDH10 a scris:

Ei de asta data nu de la serviciu intampinam probleme ci din partea doamnei director..... care a trimis o nota sindicatului unde scrie, citez "Drept urmare, faptul ca in cadrul Clasificarii ocupatiilor din Romania a fost introdusa o noua ocupatie, respectiv ocupatia de registrator medical in anatomia patologica, nu implica si stabilirea unor noi drepturi salariale pentru registratorii medicali incadrati in structurile de anatomie patologica".
......


Intr-adevar, schimbarea COR-ului nu implica si schimbarea salariilor , decat in situatia in care se schimba functia , in sensul ca ocuparea functiei noi implica si acordarea unui nou salariu..
1. Am incercat sa fac o salvare a bazei de date, dupa ce am instalat noua versiune.
Mesaj: "Eroare neprevazuta...Eroare la salvare baza de date...Angajatorul cu directorul sursaC:User/7 user/Appdata/roaming/teamnet/revisal/aea etc etc etc...nu a fost copiat cu succes"
#-o
2. Din practica...daca un salariat are 2 contracte cu 8 ore la aceeasi societate, la transmiterea revisalului da eroare : un salariat nu poate avea 2 contracte cu 8 ore.INSA, in baza de date de la ITM, se inregistreaza ambele contracte.
Incercam sa rezolvam "eroarea" sau facem drumuri la ITM sa verificam fiecare transmitere?
#-o#-o#-o
pacepa_2001 a scris:

....
2. Din practica...daca un salariat are 2 contracte cu 8 ore la aceeasi societate, la transmiterea revisalului da eroare : un salariat nu poate avea 2 contracte cu 8 ore.INSA, in baza de date de la ITM, se inregistreaza ambele contracte.
Incercam sa rezolvam "eroarea" sau facem drumuri la ITM sa verificam fiecare transmitere?
#-o#-o#-o


Eroarea nu poate fi solutionata ... este o greseala a celor care au facut Programul desi li s-a atras atentia asupra acestui lucru.

Se pare ca merg pe ideea ca un salariat nu poate avea doua c.i.m. cu norma intreaga la acelasi angajator , intrucat durata timpului de munca nu poate fi mai mare de 12 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.5 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 29 aprilie 2016 aplicația Revisal versiunea 6.0.5 înlocuiește versiunea 6.0.4 publicată în data de 16 aprilie ... (vezi toată discuția)