avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice SEAP Certificat digital imposibil de folosit
Discuție deschisă în Achiziţii publice

SEAP Certificat digital imposibil de folosit

Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu OP. In 5.05.16 am primit mail confirmare de la contact.autoritati@e-licitatie.ro pt descarcare Cert Digit. Nu am reusit logarea pt descarcare, i-am anuntat si mi-au raspuns ca e din vina mea si pentru o noua incercare trebuie din nou Cert Digit + cont+ psw+ Pin+ tx de 40+Tva. Le-am cerut banii inapoi pentru urmatoarele motive: Obiectul solicitarii a fost acces la licitatie si nu Cert Digital; nu mi-au demonstrat/ajutat pt buna functionarea a secventei d pe logare cu posibilitate deschimbare ulterioara psw; este vb de comert la distanta si trebuie sa permita returnarea banilor in caz de insatisfactie; sunt furnizori unici al serviciului de acces la licitatie. Pana astazi nu au emis factura cu descrierea a serv vandut si pt recuperare TVA. Ce pot face si ce Instanta de judecata are competenta - domiciliul firmei mele e in Pitesti iar AADR in Bucuresti.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2016
fsa, utilizator
Cel mai recent răspuns: marijuan , utilizator 14:32, 26 Aprilie 2021
Salut!As ramane indatorat pe viata daca mi-ai explica si mie cum fac sa ma loghez pe Win 8.1 ca nu ma lasa si este destul de complicat.Am instalat recent windows-ul pe calculator si am uitat ce modificari se fac sa iti dea voie pe pagina
Intreaga procedura SEAP este de o imbecilitate rara, nu ma mir ca oamenii se opresc si nu pot depasi mizeriile si erorile pe care sistemul asta incredibil de imbecil le are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate cont seap uidyvo uidyvo Cat timp sunt valabile datele de logare in contul SEAP? Am trimis cererea pentru obtinerea certificatului la o luna dupa crearea contului. Am primit ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba parola acces seap ? starfiersrl starfiersrl Buna ziua. Incerc sa ma conectez la ac.e-guvernare.ro pentru a descarca certificatul digital dar raspunsul este autentificare esuata. Utilizatorul si codul PIN ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica vizamali vizamali Se vorbeste de semnatura electronica pentru vizionarea documentelor de calificare a ofertantilor. Cei de la UCVAP ne zapacesc cu aceasta semnatura electronica ... (vezi toată discuția)