avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina radiata fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina radiata fiscal

buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa circul cu ea, dar masina e scoasa din primarie. masina va ramane pe numele persoanei de la care am luat masina, ce acte trebuiesc facute ca sa pot circula, sau nu se poate circula cu masina aceasta? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:56, 18 Mai 2016
daca a fost declarat atunci de dansul ca masina va fi scoasa definiv sau dezmembrata, nush, ceva de genul..

Pe drumul public nu merge cu nush,ceva de genul...
Ca sa fiti in regula,dupa cum spune si legea,initial trebuie sa clarificati statutul vehiculului
Daca a fost radiat din evidenta fiscala,verificati inclusiv la politia rutiera sa nu fi fost radiat vehiculul
Daca vanzatorul a scos vehiculul din evidenta fiscala, daca a fost declarat atunci de dansul ca masina va fi scoasa definiv sau dezmembrata,ce document ati incheiat dv pentru achizitionare vehicul ?
Nu detineti nici certificat fiscal ,nici fisa de radiere auto
Atentie sporita cu talonul,daca este pe numele vanzatorului,in trafic exista posibilitatea sa aveti surprize neplacute,daca nu aveti procura sau contract de comodat
Daca ati facut itp-ul inseamna ca masina este in evidenta autoritatilor=RAR
De acea, interesati-va temeinic ce document a incheiat vanzatorul la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Edward_w92 Edward_w92 Buna seara! Am si eu o nelamurire. Acum ceva ani, vreo 5 la numar, am cumparat un ciur de masina pentru piese insa aceasta nu a fost radiata de la primarie. ... (vezi toată discuția)