avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentul
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentul

sunt creditor al unei firme aflata in faliment ( e drept in firma e din franta )
nu am primit adresa de inregistrare pe lista de creditori , insa am procurat o astfel de adresa ce a fost trimisa altor creditori din tara , deci pot desprinde din aceasta tremenul de inregistrare si adresa , numele lichidatorului
daca nu am primit personal aceasta adresa pot sa fac o cerere de inregistrare ?
firma straina in faliment trebuie sa-mi achhite o suma de 18.000 euro , facturi emise si neincasate ,
eu am in depozit tesatura trimisa spre prelucrare de firma falimentara si retinuta de mine drept garantie , in valaore de 13.000 euro
ce trebuie sa fac ? declar si creditul si debitul ?
exista alta cale de recuperare sau stingere a datoriilor ?
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 07:54, 19 August 2009
intr-adevar dle av . Gabriel am mai postat prb numai ca atunci aveam doar o presupunere ca s-a deschis procedura falimentului . acum am facut rost de la alte firme din romania de o adresa de la lichidator .
eu am sistat intentiile de a obtine un titlu executoriu privind plata facuturilor pornind de la faptul ca falimentul sisteaza orice procedura judiciara .
or , dupa cum am mai precizat am deja 2 somatii de plata cu firme straine initiate de jum de an si nu au ajuns nici citatiile (inca ) la ei , deci cd as obtine eu o hotarare judecatoreasca deja falimentul va fi inchis .

totusi , aveti ceva amanunte privitor la publicitatea garantiilor reale mobiliare . cum se procedeaza ? cum se ia legatura cu Arhiva , taxe ?
si totusi nu ar fi trebuit ca acestea sa fi fost deja inscrise la data declararii falimentului ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
ENGFULL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criza financiara si prb contractuale ENGFULL ENGFULL buna ziua as vrea sa stiu la nivel infromativ si cu caracter general ce masuri trebuie intreprinse in cazul in care partenerii contractuali nu mai achita ... (vezi toată discuția)
Va rog .. am nevoie de ajutor in legatura cu situatia rafo O26 O26 Am de recuperat de la RAFO o suma de bani ... telefonic mi s-a transmis ca nu ne putem realiza fata de ei deoarece termenul de inscriere in masa credala a ... (vezi toată discuția)
Falimentul si garantia mobiliara ENGFULL ENGFULL cum trebuie procedat in cazul in urmatoarea speta debitorul este declarat in faliment creditorul are facturi emise si neincasate de 70.000 Euro , pentru ... (vezi toată discuția)