avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecina sensibila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecina sensibila

stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai tare iar vecina de sub mine mereu face scandal.tin sa mentionez ca nu ii pun muzica de dimineata sau noaptea.pe la 12 la pranz cam asa si ascult cateva ore.probabil vecina s-a invatat cu linistea cat am fost la facultate dar trebuie sa inteleaga si ea ca la 21 de ani nu pot sta ca ea toata ziua in casa degeaba.intr-o zi am auzit-o ceva de genu ca ar chema politia.as vrea sa stiu ce face politia in acest caz mai ales ca ii respect orarul de liniste de la 22 la 8.ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Kitya , utilizator 11:11, 7 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai da, dupa principiul asta am indurat 10 ani de petreceri in bloc in cartierul unde am locuit. Blocurile erau in cerc si se auzea totul cu ecou. In fiecare saptamina, in special simbata noaptea, era cate o petrecere si eu nu dormeam deloc din cauza zgomotului. Pai, intr-o comunitate, in fiecare zi e ziua cuiva, ce facem acuma, nu mai dormim deloc? Este un foarte prost obicei asta cu petrecerile in bloc zgomotoase. Somnul este extrem de important pentru sanatate si munca. Nu dormi, esti terminat a doua zi. Deci, sa se aplice legea si sa se mai termine cu petrecerile la bloc cand nimeni nu doarme din cauza vreunuia sau altuia.
N-ai bani de club cu bubuieli, nu faci galagie.
Sau te pregatesti de amenda.
Erau petreceri...sambata ...a doua zi era duminica....aveati ragazul sa va odihniti pana luni.
Nici petreceri in fiecare zi, dar nici asa cum ziceti Dv., ca nu suntem la sanatoriu...... e viata la bloc stimata @Dana Marin, cu inconvenientele ei. Nici in cartierele cu case nu sunteti ferita de asemenea manifestari. E moda zilelor noastre, ascultatul muzicii peste mari si tari...ce putem face? Unde sa ne ascundem? Mai nou, in cartier, vin "baietii" cu automobilele lor zgomotoase si pana coboara "fetele", pana isi aranjeaza fustitele pe scaun, pana mai fac o conversatie cu prietena de la etaj, pana una alta..... ne traznesc cu cateva manele super...de se duce naibii tot somnul din noaptea aia. Ei pleaca si noi ramanem treji in urma lor, mestecand niste injuraturi printre dinti..... Asta e. N-o sa termine nimeni cu nimic, stati linistita......
La mine in cartier, primarele "care este", in anii trecuti aducea formatii de muzica in parc si pana nu ne scotea din minti cu zgomotul care facea sa zangane ferestrele nu se lasa. Anul asta vad ca ne-a iertat. Ma intreb pana cand? Pai daca primarele face asta, ce sa mai zici de locatari?
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2009
elga50, moderator
Bravo elga zi ca ii zici bine !
Perfect adevărat și foarte corect!!!!! Doar că, în ziua de azi, s-a uitat de astfel de chestiuni de bun simț și educație, de cei 7 ani de acasă și tindem să ne comportăm ca animalele!!!

Adriantot a scris:

Votez si eu, ca toti cei care au raspuns, pentru liniste si respect intre vecini. Apartamentele sunt construite sa locuim in ele, sa ne odihnim, sa ne crestem copii, sa ne ingrijim sanatate si batranetile. Nu sunt locuri de dans si distractii ca-n discoteca. Iar atunci cand un proprietar mai deranjeaza cu o mica petrecere e bine sa-si anunte vecinii si sa se scuze pentru deranjul creat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul zilei? matz matz buna...am si eu o nelamurire...stau la bloc etajul 3 si dedesubt sta o vecina cu un copil de 2 ani..iar eu knd vin de la studii respectiv ora 14:30 sunt ... (vezi toată discuția)
Legea privind linistea folette folette De ani de zile tot auzim diverse variante referitoare la orele de liniste. Care este varianta corecta? intre ce ore precizeaza legea ca vecinii nu au voie sa ... (vezi toată discuția)