avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Am nevoie de un raspuns, va rog. Tatal meu a decedat in 2003. A lasat o casa in care locuieste mama mea. Eu, sora mea si fiul fratelui meu decedat, impreuna cu mama mostenim acest imobil. Mama mea vrea sa vanda casa si singura care se opune este sora mea. Mentionez ca nu s-a facut succesiunea dupa moartea tatalui meu. Cum putem sa o convingem/ obligam , pe cale legala, pe sora mea sa fie de acord cu vanzarea casei? Ce parte i se cuvine ei de fapt?

Multumesc .
Atunci, atentie mare in calea de atac, pentru ca se pot schimba multe, aveti grija sas aveti un avocat bun, se merita si puteti cititi si celalalt raspuns, poate va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru iesirea din indiviziune dedeman dedeman Salutare tuturor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o procedura de iesire din indiviziune. In fapt: Detin dupa tatal meu (cu certificat de ... (vezi toată discuția)
Partajul la notar maria dinca maria dinca Buna ziua. As dori sa aflu si eu parerea unui avocat in legatura cu un partaj la notar. Mama impreuna cu fratele cel mare si bunica vor sa ii cedeze prin ... (vezi toată discuția)
Cedare drept proprietate in favoarea mamei elena1gheorghe elena1gheorghe Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema: Eu, sora si mama mea trebuie sa dezbatem curand succesiunea la notar, pe cale amiabila, in urma ... (vezi toată discuția)