avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru al doilea copil

Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale deci beneficiez de indemnizatie acum sunt insarcinata in 5 luni si as dori daca am sanse sa beneficiez de concediu de maternitate si cu al doilea copil mai departe si ce ar trebui sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AlinaM87 , utilizator 00:53, 8 Februarie 2019
Buna seara. Daca cererea de incetare a Cc1 este facuta cu 60 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani (pt a beneficia de stimulent), in momentul nasterii celui de al doilea copil, care va fi data incetarii Cc1? Cea din cerere sau data cand implineste primul copil 2 ani?Mulțumesc
Data incetarii CCC1 este ziua anterioara datei in care se va relua activitatea pentru a beneficia de stimulentul de insertie.
Buna seara. Multumesc pt raspuns. Care ar fi situatiile in care angajatorul ar putea refuza modificarea cererii de suspendare a CCC1 pt a fi prelungit cu CCC2? Exista "piedici" prin care angajatorul sa nu fie de acord si sa te poata concedia?
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2017
Elena Ramona, utilizator
Nu poate exista niciun impediment ... angajatorii au obligatia de a aproba cererea de acordare a CCC.
Buna ziua!va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine,sunt in CCC1 din cate am inteles pana in data de 01.01.2018 bebe 1 facand 2 ani in data de 23.02.2018 dar tot in februarie 2018 pana in ziua 23 trebuie sa vina bebe2.Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a beneficia de CCC2.Multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
ancamiar, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copii Criscriss Criscriss Buna ziua Sunt in concediu crestere copil din 1 aprilie 2016. Sunt insarcinata in luna a 6/7. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii martie. Pot intra direct in ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)