Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale deci beneficiez de indemnizatie acum sunt insarcinata in 5 luni si as dori daca am sanse sa beneficiez de concediu de maternitate si cu al doilea copil mai departe si ce ar trebui sa fac?
Va multumesc
Buna ziua,in ultimele 12 luni anterioare nasteri copilului am lucrat la doua firme,la una cu norma intreaga unde am avut brut 1450 si la cealalta cu jumate de norma dar numai 7 luni am fost angajat cu 2800 brut.As vrea sa stiu cum o sa mi se calculeze indemnizatia?.multumesc
Bună ziua va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Eu acuma sunt pe concediu de creștere a copilului pana în data de 27 iulie 2018 pt primul copil, dar trebuie sa nasc în 18 octombrie 2018 pe al doilea copil. Cum procedez cu concediul,ce trebuie sa fac?
In speta, veti reveni la munca si apoi veti intra in concediu de maternitate (pre si postnatal), dupa care in CCC.
Jipa2017
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua!As dori sa va intreb ceva.Eu acum sunt in concediu de crestere copil pentru 2 ani.Baiatul va face 2 ani pe data de 1.05.2019.Daca eu raman insarcinata dar nu nasc pana va face el 2 ani cum procedez?Voi lua indemnizatie pentru al doilea copil avand in vedere ca eu am contractu suspendat.Ar trebui sa ma intorc la munca sau as putea intra in concediu de maternitate sau medical?Va multumesc