avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru al doilea copil

Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale deci beneficiez de indemnizatie acum sunt insarcinata in 5 luni si as dori daca am sanse sa beneficiez de concediu de maternitate si cu al doilea copil mai departe si ce ar trebui sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AlinaM87 , utilizator 00:53, 8 Februarie 2019
Buna ziua, ma intereseaza cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil, daca de exemplu din ultimele 12 luni 9 sunt din ccc si 3 sunt la locul de munca. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
AlinaM87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copii Criscriss Criscriss Buna ziua Sunt in concediu crestere copil din 1 aprilie 2016. Sunt insarcinata in luna a 6/7. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii martie. Pot intra direct in ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)