avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe OLX
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe OLX

Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la mobil azi dimineata , pe motiv ca se hodinea baietu -asta pina am luat pachetul -fara verificare , astia de la FAN CURIER asa fac , trebuia sa-mi dau seama ca ceva e "putred" ...Dupa ce-am luat pachetul si am vazut ca este SECONDHAND-adica un gunoi piesa l-am sunat de mai multe ori si nu mi-a raspuns . Abia in seara asta cand i-am trimis mesaj si i-am spus ca s-ar putea sa aiba probleme ,a inceput sa se scuze -Astia nu trebuie sa mai existe pe OLX cu minciuni din acestea , caci o sa mai tepuiaska si pe altii . Va rog , bagatii pe BLACK LIST pe escroci de genul acesta. Daca tepuiesk cativa pe saptamina de 50 de euro , s-au scos . De flakaul asta , o sa am eu grija . Cu Respekt .
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 21:40, 21 Septembrie 2016
Mai este un aspect care trebuie avut in vedere: in momentul in care tu vrei un produs NOU, cu garantie, si-l cumperi de la un gigel de pe matrimoniale.ro sau olx...ca tot pe-acolo e...pentru simplul motiv ca este muuuult mai ieftin, e imposibil sa nu-ti pui intrebarea daca nu cumva e furat. De altfel s-ar putea ca politia, in eventualitatea unei plangeri, sa va acuze tot pe dvs ca aveati intentia de a cumpara bunuri vadit furate (ca sa scape de plangere, ca doar e Romania) Si adevarul nu e chiar departe, pentru ca nu poti face acte de comert fara sa fii inregistrat la fisc. Din start se comite o ilegalitate iar cumparatorul e si el constient de ea. Vrei o piesa noua, platesti pretul corect in magazinele autorizate. Iei teapa, cam taci, inghiti si inveti sa nu mai faci a doua oara.
Toata lumea stie ca in lipsa unui mecanism gen paypal de verificare si garantare a tranzactiilor, orice e posibil iar riscul e foarte mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Ramburs olx mike42 mike42 Buna ziua, am vandut o piesa electronica pe OLX. Pentru trimiterea pachetului am facut prin intermediul OLX o solicitare catre Cargus pentru livrare cu ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)