avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite

Buna ziua.
De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata scarii/blocului. Cum parcarea unde parcam cu totii e domeniu public, masina o parchez unde am loc, normal, nu ? Acuma apare problema..... sunt instiintat de catre locatari ca "vezi ca ai parcat in locul meu" sau mi se ridica stergatoarele in semn de "mesaj". Eu le explic ca, conform legii am tot dreptul sa parchez oriunde unde e loc de parcare si ca nu au nici un drept sa-mi ceara sa mut masina si daca o sa se atinga de masina in vazul meu sau inregistrat pt. ca, m-am gandit sa montez o camera in interiorul apartamentului, am sa-i dau in judecata ! In vara au fost cei de la primarie pt. parcarile acoperite si reprezentantul ne-a spus ca, daca nu se strang semnaturile necesare din partea locatarilor (din totalul de 3 scari, cat are blocul, reiese ca, o scara nu e de acord) atunci nu se vor putea amplasa parcarile acoperite. Au fost depuse la As. de proprietari cererile si dupa strangerea semnaturilor cu acordul proprietarilor au iesit invingatori cei care nu si-au dat acordul pt. aceste parcari.
Intrebarea mea in aceasta privinta ar fi :
-Daca, parcarea unde parcam masinile, e domeniu public, de ce trebuie acordul tuturor locatarilor (celor 3 scari cat are blocul) ?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
szabyku, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:48, 18 Octombrie 2016
Sigur ca la licitatie pot participa doar cei care doresc loc de parcare... mai ales ca in cazul adjudecarii unui asemena loc trebuie achitata o taxa anuala.
Trebuie sa mergeti la primarie sa va interesati de toate acestea si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Parcare noua - 2 masini Picardy Picardy Buna seara! Am si eu o nelumurire: in fata blocului meu s-a amenajat o parcare si nici un locatar nu are autorizatie de parcare, deoarece locurile nu s-au ... (vezi toată discuția)