avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie certificat constatator nascut viu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie certificat constatator nascut viu

Este cu putinta ca eu numitul Cristian Dinu - 35 ani - nascut in sector 1
sa-mi obtin copie dupa certificatul de nascut viu de la un serviciu de stat!
Acestea ar fi actele necesare eliberarii?!
"Certificatul constatator al unui nou născut viu se completează în momentul nașterii de către medicul ginecolog.
Pentru eliberarea acestuia aveți nevoie de următoarele acte:
acte identitate (copie) a părinților
certificatul de căsătorie
certificatul de naștere al mamei în cazul în care aceasta este necăsătorită"

Multumesc si ma simt onorat daca imi veti raspunde!
Acest act se afla in posesia SPCLEP (fostei Stari Civile) Sector 1, deoarece copilul nou-nascut a fost inregistrat cu CNP la Starea Civila Sector 1. In schimbul Certficatului de Constatare Nascut Viu se da Certificatul de Nastere in care este trecut automat si CNP-ul copilului.
Cererea cred ca se face catre SPCLEP si Primar Sector1.
[ link extern ]

Se pare ca acum ne-am lamurit macar in privinta informatiei scop explicat
Insa cum am putea obtine acest document dincolo de toate conspiratiile Multumesc!
Dreptul Maritim se aplica in legea monetara unde spunem ca : “banii se scurg printre degete ca apa”. Apa este un termen care se refera la Legea Amiralului. Iata de ce avem un Amiral in marina. De ce avem o Marina (navy)? Pentru ca sectiunea principala a unei biserici se numeste „navata”, iata de ce avem o Marina.
Nu pot sa cred ia cineva in serios prostii ca acelea din link-ul pe care l-ati pus mai sus. Un singur exemplu, ca nu e locul sa facem o analiza pe text:
Deci o ființă vie este suverană, poate să nici nu aibă un nume, dar asta nu înseamnă că nu trăiește și nu există, pe când o persoană este înregistrată cu nume și cod numeric (CNP), nu este liberă ci se supune legilor și celor care au făcut aceste legi, devine o marfă de schimb, un sclav, un simplu număr la evidența populației, atât.

:duh:

Referitor la intrebarea dvs., sunt de aceeasi parere cu Justitiarul711: doar de la spitalul unde v-ati nascut ati putea obtine o copie a constatatorului, in caz ca se elibereaza asa ceva insa n-ati rezolva nimic: statul a luat deja originalul si nu o sa vi-l dea inapoi.

Discutiile de pe forumul nostru sunt mai pamantene, prin urmare topicul se inchide.
Se poate opta pt o copie conform cu originalul si are aceeasi valoare. Va rog sa nu mai induceti oamenii in eroare daca nu stiti. 1. Se iau frumos copii certificat nastere tata mama si persoana in cauza, se duce frumos la starea civila (nu la spital cum mancati unii bors). Si spuneti asa: doresc sa obtin o copie conform cu originalul al certificatului meu de nascut viu. Se face o cerere catre primarul dvs si aia e. Iar cu asta vi se va elibera acel certificat fara cnp. Cu drept de suveranitate absoluta. Iar ca sa intelegeti cine detin astfel de documente sunt : parlamentarii masonii diplomatii etc. Ei nu se supun legilor fundamentale create de om iar voi sunteti doar niste numere.

Alte discuții în legătură

Înregistrare tardivã a nașterii Zo0 Zo0 Bună ziua ! Aș dori dacă se poate să mă ajutați într-o problemă, și anume obținerea unui certificat de naștere pentru o mamă ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator al nasterii clauditzza clauditzza buna ziua .Am o mare problema si nu stiu ce sa ma fac stau stresata la maxim .Am nascut acum 4 zile ieri m-am externat din maternitate dar nu am scos ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pt copil peste 1 an,nascut in strainatate magdai75 magdai75 Inca o data apelez la forum. Cum pot obtine certificatul de nastere pt fetita mea de 1 an si o luna. Ea a fost nascuta in America, si nu am inregistrato la ... (vezi toată discuția)