avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat constatator al nasterii nascutului viu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat constatator al nasterii nascutului viu

in urma cu cateva zile am vizualizat o filmare video in care o persoana se prezenta ca fiind fiinta vie si nu persoana fizica, asta in urma unei cereri formulate la starea civila pentru a i se elibera o copie conforma cu originalul a certificatului constatator de nascut viu si impreuna cu UCC 3-305 (codul comercial valabil la nivel global) acesta din urma explicand ca certificatul de nastere eliberat de starea civila imediat dupa nastere nu este valabil deoarece acesta a fost facut fara acordul noului nascut, noul nascut nu a fost in masura sa inteleaga limbajul, sau sa fie capabil sa il inteleaga. Drept urmare 99.9% din persoanele fizice inregistrate la starea civila sunt inregistrate in mod abuziv si drept urmare pot sa renunte la acest statut.
Acestea fiind spuse, noi fiinte vii drept urmare celor relatate mai sus nu suntem obligate sa raspundem la legile comerciale create de catre statul Roman sau de alte legi comerciale mondiale. Drept urmare vom raspunde legilor universale ale naturi care spun ca noi fiinte vii avem drepturi depline pe acest pamant (dreptul la adapost, hrana, sanatate, libera circulatie, etc )
Inteleg ca uni considera ca aberez poate, acuma nu stiu in ce masura considerati dumneavoastra cititorii, consilieri juridici si avocati ca acest lucru este adevarat insa am vazut cu ochi mei cum o "fiinta vie" a fost eliberata in plina instanta in diverse tari deoarece judecatorul nu i-a mai putu face nimic in momentul in care acesta sa declarat fiinta vie, care raspunde legilor universale si nu celor comerciale, si nu recunoaste statutul de persoana fizica acest titlu fiindu-i atribuit in mod abuziv/fraudulos in momentul in care parintii acelei persoane au fost indrumate sa mearga la starea civila sa inregistreze copilul eliberandu-se certificatul de nastere si tot odata statutul de persoana fizica, copilul neputand sa-si exprime acordul sau dezacordul la acest statut.
Intrebarea mea vine cam asa, si raspunsul se gaseste undeva in legile anilor 1850 dinaintea mari uniri a Moldovei, |Transilvaniei si Tari |Romanesti:
-Care sunt aceste legii?
-Unde pot fi ele gasite?

Multumesc anticipat
cu respect Hojda dorin
Cel mai recent răspuns: dorinhojda , utilizator 23:59, 26 Octombrie 2016
E problema mea ce vreau sa optin si de unde, iar cat timp nu ma puteti ajuta in a-mi procura acest certificat va rog sa va aptineti in a mai face vreun comentariu care nu isi are rostul si care nu ma ajuta sa procur acest act. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp paul 1 paul 1 CNP-ul este relativ recent, introdus, pe ascuns, pe vremea lui Ceaușescu. De ce nu se mai emit, astazi, documente de identitate fără CNP? Suntem ființe ... (vezi toată discuția)
Copie certificat constatator nascut viu cryscry cryscry Este cu putinta ca eu numitul Cristian Dinu - 35 ani - nascut in sector 1 sa-mi obtin copie dupa certificatul de nascut viu de la un serviciu de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot ridica eu,de la Starea Civila,certificatul de nastere al nepotelului meu,nascut pe 18.10.2011. si ce acte ami ... (vezi toată discuția)