avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Conferință: Amnistia fiscală și recalificarea diurnelor. Care este impactul asupra inspecțiilor fiscale și asupra aplicării legislației muncii din România? Lectori: Mazars România. Marți, 17 mai, de la ora 11. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscrisuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscrisuri

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in limita posibilitatilor cu un raspuns. O persoana s-a prezentat in instanta cu un inscris in vederea dobandirii anumitor bunuri, la expertiza facuta s-a dovedit ca nu a fost semnat acel inscris de catre vanzator, deci a facut un fals.
In replica cumparatorul a facut plangeri penale pentru marturie mincinoasa la aproape toti martorii.
In speranta unui raspuns va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin 71 , utilizator 08:50, 23 Octombrie 2016
Are legatura cu respectivul act, deoarece proces intentat este de a-l face autentic acel fals.As fi recunoscator pentru raspuns.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Falsificarea sub semnatura privata  silviu silviu Ce sanse sunt intr-un proces in care se falsifica datele unei chitante de mina prin adaugarea unui martor inexistent si pentru care exista probe (al doilea ... (vezi toată discuția)