Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe site-ul lor cat si la adresa pensii.ilfov@cnpp.ro (+ petitii.sesizari@cnpp.ro) n-am primit niciun un nr. de inregistrare pt sesizare.
Mama mea asteapta de multe luni (aproximativ 6) noua pensie recalculata si din numeroasele convorbiri telefonice mereu era asigurata ca totul este in regula si ca va primi noua pensie in urmatoarea luna.
Din pacate, nu se poate deplasa personal acolo (fiind operata recent) pt a face reclamatia, asa ca nu stiu ce optiuni mai sunt prin care sa obtinem un raspuns oficial.
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca nu reusiti sa rezolvati problema cu CASA DE PENSII A MUNICIPIULUI BUCURESTI, atunci faceti o interventie la Ministerul Muncii, pe adresa :
relatiicupublicul@mmuncii.gov.ro
Le dati cat mai multe delalii:
Casa locala de care apartineti, nr.de dosar. ce interventii ati facut, ce raspunsuri vi s-au dat,, etc.
procesomanul
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca cineva a facut o interventie scrisa la Mininsterul Muncii si i s-a raspuns asi dori sa situ si eu. Eu am facut o asemenea interventie si ministerul a transmis-o CNPP-ului. CNPP mi-a dat raspuns in legatura cu petiţia care am trimis-o la MMJS. Alta data am contactat telefonic MMJS pentru inscriere in audienta ca sa nu fac degeaba drumul la Bucuresti. M-au intrebat ce probleme am, dar sa nu ma mai deplasez, sa fac scris si le vor trimite la CNPP. Le-am spus ca atunci nu se mai implica ei si ca ne lasa pe mana CNPP-ului. Au spus ca da, dar poate ii mai sesibilizeaza si ei (ministerul). Cei care ajung totusi acolo (MMJS) spun ca ii trimit acasa, ca vor transmite problema lor mai departe. Intelege-te daca ai cu cine ! Or fi si exceptii ??!
Buna ziua! Unde pot merge sa fac denunț pt pensii pe caz de boala psihice făcute pe șpagă? Unde se face de untul? Unii spun la procuratura altii la casa de pensii! Multumesc!
Institutiile statului una câte una paralizează căile de contact, n-ai unde să te mai plângi, nu mai primești nr. de inregistrare și de uneori nici răspuns in acest mod vom avea nevoie de roboți care să înlocuiască munca omului si să dea răspunsuri gata programate și aleatorii.